Sidor

söndag, april 3

Är i flyttagen …

trodde jag...

Jag håller på att flytta min blogg till wordpress men medans jag sitter och jobbar med det så blir bloggen inaktiverad!!! Jag blir galet frustrerad, jag fick ingen som helst information om varför den blev inaktiverad och jag har skickat ett antal meddelanden till supporten men inte fått någon respons ännu. Funderar nu om det är ett dåligt val att flytta bloggen dit??? Vad säger ni, har någon av er bloggen på wordpress? Hur funkar det, har ni haft det problemet?

Det är anledningen till varför det varit så tyst här på bloggen i några dagar. Jag jobbar med flytten. Jag hoppas att problemet löser sig nu snart så att jag kan slutföra flytten och fortsätta att blogga.

Post PicFör övrigt så är det laddning som gäller nu, från och med imorgon så går jag in i min TEC-bubbla. Om mindre än en vecka så har jag gått i mål och vet svaret. Klarade jag mitt högt uppsatta mål eller inte.

9 kommentarer:

 1. Hej Carina!

  Klart du klrar ditt mål, Premiärmilen gick ju galant! Själv följer jag dina tips slaviskt och ser fram emot ett roligt lopp på lördag. Vi kanske ses i TEC-bubblan för jg har också gått in i den :o).
  Kram

  SvaraRadera
 2. Läste på fejjan att en tjej har problem, jag tror att det är WP hon har.

  Jag väntar med spänd förväntan på din nya sida :)

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Jag flyttade till Wordpress för ett par veckor sedan, dock på min egen domän och inte hos dem, vilket ju blir lite annorlunda förstås. Hur som helst så har jag inte ångrat bytet! Har man tid och intresse så finns det ju väldigt mycket plug-in's för olika funktioner.

  Lycka till med TEC! :-)

  SvaraRadera
 4. Maria -> Hoppas allt känns bra!! Jag tror du kommer göra jättebra ifrån dig på lördag, du briljerade ju på Premiärmilen!! Helt fantastiskt bra!! Vi ses i bubblan :) Kram!!

  Marie -> Aha, ja jag har också googlat lite på det och det verkar vara rätt många som drabbas helt utan att de vet varför. Troligtvis är det någon länk som de inte gillar... Undrar vad jag har länkat till ;)

  Magnus -> Kul att du är nöjd med WP, jag tror också att det är en bra host, men just nu känns det väldigt trist!! Min plan var ju att släppa den idag liksom...

  Tack, jag ska gå "all in"!!

  SvaraRadera
 5. Spännande. Vad är ditt mål med TEC iår? Premiär på 100 miles för mig. Känns galet. Lycka till med uppladdningen;)

  Daniel Becker

  SvaraRadera
 6. Det hade varit intressant att veta vad ditt mål är så jag kan lägga upp min träning den här veckan så du är efter mig på 7dagars ;)

  Lycka till!

  SvaraRadera
 7. Daniel -> Mitt mål som jag kommer att skriva om i ett inlägg nu i veckan är att gå under tio timmar. Coolt av dig att springa 100 miles!! DET är såå långt!

  Ids inte gå -> hmmm, undrar just vem på 7-dagars som du är :). Tack i alla fall!!!

  SvaraRadera
 8. ligger 11 placeringar före dig;)

  SvaraRadera
 9. aha, det är du din filur :)!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil