Sidor

måndag, mars 28

huke er …. nu laddar hon om

Nu har jag njutit i dagarna två, verkligen gottat mig i min egen seger, ätit chips bara för att och ätit en massa bra återhämtande mat. Nu är det dags att vända blad och se framåt.


Bild lånad av Maria Wiberg för Jogg.se

Det är nu mindre än tolv dagar kvar till mitt nästa stora mål för våren, TEC 50 miles och jag ser fram mot det galet mycket!!! Nu är det tolv dagar av laddning, bra mat och mycket sömn. Jag har funderat på till och från hur jag ska göra med mitt planerade sista långpass som jag tänkt springa nu på onsdag. Kanske att det inte blir något riktigt långt pass utan att jag nöjer mig med runt 15 kilometer. Därefter är det definitivt nedtrappning. På söndag har det utlovats en provspringning av TEC-banan och det har utlovats fantastiskt väder med tvåsiffrig temperatur. Så då får det nog bli en utflykt till Täby för att kolla in banan och ladda lite extra inför loppet. Insupa banan och sällskapet.

Jösses jag känner mig taggad,
jag vill att det ska vara lördag den 9 april nu!!

6 kommentarer:

 1. Jag börjar redan jobba och lobba på vädergudarna så att du kan njuta av vackert väder och provspring på söndag!

  Peace Love och Löparskor!

  SvaraRadera
 2. Det känns lite tomt att inte ha TEC inskrivet i almanackan, allt blir inte som man tänkt. Men du har det inskrivet och det ska bli hur spännande som helst att följa dig under TEC timmarna. Om det blir på plats eller om jag har lakejer ute visar sig!

  Jag önskar dig en perfekt uppladdning :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men ja, lakejer. Lakejer måste finnas, jag kan OMÖJLIGT vara dömd till att sitta på helt fel sida landet och inte få se/höra något förrän det är klart.
  Lakejer!

  Kram Sötnos!

  SvaraRadera
 4. Jesper -> Härligt, jag vill ha varmt och skönt väder och så lite lite sol!! Perfekt att du tar hand om det så jag kan koncentrera mig på att springa :)!!

  Marie -> Ja, jag förstår det. Alltid trist att behöva ändra sina planer. Men vi skapar ju hela tiden nya spännande mål så du har ju andrar saker nu att se fram mot :)!!
  Kram goding!!!

  Jessica -> Jag tror att de håller på och jobbar på att ev. få upp någon form av live rapportering fast jag vet inte riktigt hur det har gått ännu.
  Kram coolaste bruden!!!

  SvaraRadera
 5. Längta är bra! Din efterlängtade dag är snart här!

  SvaraRadera
 6. Ingmarie -> Ja, längta är nog bra :). Nu är det verkligen nedräkning!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil