Sidor

söndag, augusti 8

Inte så stark – ännu

Det får bli mer av den här varan, varan som jag har försummat rejält under vintern och våren. Ren skär jäkla styrketräning på gymmet!!!!

Körde idag igenom precis hela kroppen, inte en enda muskel har kunnat undgå mitt skarpa öga. Med hjälp av en bra app på min Iphone så fick jag till ett riktigt bra pass. Då det är oceaner av tid sedan jag körde ett rent styrkepass sen så tog jag det ganska lugnt. La inte på speciellt mycket vikt utan såg till att jag kunde köra runt 3*15 rep på varje övning. Nu känner jag mig så där skönt mör i kroppen och inväntar träningsvärken som ju lär komma som ett brev på posten.

IMG_2623 Innan passet värmde jag upp på löpbandet. Tänkte att det kunde vara dags att väcka löparbenen från en veckas semester, det kändes sådär… Lite känningar här och var trots att steget ändå kändes piggt och lätt.

Nästa vecka kommer jag att trappa upp träningen rejält, fast jag kommer att köra väldigt varierad träning, nu är det slut med enahanda löpning. Jag kommer att lägga in massor av annat, stående inslag i min träning framöver kommer förutom regelrätta styrkepass och löpning även att innefatta Pool Running, core och yoga. Sen kan det nog tänkas att jag smyger in annat också som jag tycker verkar kul.

3 kommentarer:

 1. Härligt Carina, låter som ett kanonbra upplägg! Och tack för bilder, hoppas det var ok att jag tog några....
  //Maria

  SvaraRadera
 2. Att vara stark är aldrig fel! (säger en svagis). När du skriver att du inte lägger på så mycket vikt - hur mycket är det då?

  SvaraRadera
 3. Maria -> Det var absolut ok att du tog lite bilder. Som du kanske såg, hade jag också knyckt en bild av dig :)

  Cecilia -> Nja, det är väldigt lite, jag kör många rep istället. Ex så kör jag bicepscurl med bara 5kg hantlar. Tänkte köra lite lätt ett par veckor så att kroppen får vänja sig vid belastningen och att jag får in lite teknik sen så kommer jag nog att lägga på så att jag bara orkar kanske 8-10 rep. Sen får jag se:-).

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil