Sidor

lördag, november 13

En tung och blöt fredag

Rubriken ovan skulle för de flesta skrivas lördag morgon efter en tung blöt kväll och natt. Tung i form av sent och blött i form av mycket alkohol. Då jag dricker minimalt med alkohol och är extremt kvällstrött så är den typen av kvällar rätt sällsynta i min värld.

P1000030P1000039
På väg till och från jobbet, gissa vilket sätt jag gillar bäst!

Det som däremot är mycket mer vanligt i min tillvaro är att jag springer och att jag springer i alla väder. I morse var det blåsigt och regnigt när jag med packad ryggsäck gav mig iväg till jobbet. Kollade på väderprognosen och såg att det skulle regna hela dagen och kvällen. Började så smått fundera på om vädergudarna försökte att utmana mig på något vis. Sist jag sprang i tisdags var det ju snöblask storm ute och nu idag regnigt och blåsigt. Ok, jag antar utmaningen, det ska väldigt mycket mer till än lite regn för att jag ska ställa in ett planerat löppass. I vintras sprang jag intervaller i snöstorm och långpass i nästan –20 graders kyla så kom igen, lite mer än lite vatten krävs det allt.

Ok, det var blött, nu kommer tungt. Tungt är det ord jag vill använda för att beskriva joggen hem eller rättare sagt min ben. Det var underbart att springa men benen var liksom tunga, samma känsla som jag hade förra fredagen. Det var ingen riktig fart i dem, inte för att tanken var att jag skulle springa fort utan tanken med hela passet var att springa lugnt och sansat och inte pressa på det minsta. Det lyckades jag riktigt bra med måste jag säga.

Sträcka: 10km
Tempo: 07.02 min/km

Nu ser jag fram mot en helg med sköna träningspass och trevliga sociala aktiviteter. Helgens aktiviteter är ett riktigt smörgåsbord, bara till att plocka russinen. Klubbmästerskap, fest med IF Linnéa, ultraintervaller (som jag nog inte kommer att köra), klättring med små vänner, bullfest, föreläsning med Isabella Andersson, , TSM-träning och kondisfikajogg. Får se vad jag plockar från bordet eller om jag kan knö in alltihopa.

4 kommentarer:

 1. Kondisfikajogg låter fantastiskt =)

  Trevlig helg, Peace Love och Löparskor!

  SvaraRadera
 2. Uhuaha vilket späckat schemat :)

  Några saker kan jag hjälpa till att få till...ringer dig runt 11.

  SvaraRadera
 3. Fint smörgåsbort det där! Hoppas helgen blir bra oavsett vad du väljer från det!

  SvaraRadera
 4. Jesper -> Jo, fast det blev ingen kondisfika, jag hann inte riktigt. Men det blev en trevlig dag ändå.

  Marie -> Tack för hjälpen :)!

  Andréa -> Tack, hann inte med allt men helgen blev ändå riktigt bra!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil