Sidor

onsdag, november 17

Prioriterade sova framför träna…

Inte alla dagar blir som man planerar. Igår var det en sån dag, som inte alls gick planenligt. Tisdag innebär ju i mitt nya liv träning med klubben. Igår stod det backe på schemat, något som jag verkligen behöver bli bättre på. Det fick jag ju svart på vitt på i söndags, så fort backen kom så dog jag.

Fast gårdagen verkade vara en dag med syrebrist på kontoret, eller så var det helt enkelt så att jag bara var sjukt trött. Jag tror jag började gäspa redan runt nio på morgonen sen fortsatte jag med det hela dagen. Insåg att jag behövde sova. Antingen så låg jag back i sömnen eller så var det någon bacill som försökte få fäste. Hur som helst slutade dagen med att jag skippade IF Linnéa träningen, skippade det planerade P0X Kenpo passet och åkte hem. Klockan nio somnade jag som en klubbad och vaknade inte förrän klockan ringde halv sju på morgonen. Stängde av klockan, vände mig om och somnade om nästan en timme till. Jag behövde verkligen sova mycket mer än jag behövde träna.

Idag har jag varit mycket piggare, hunnit med några P90X-pass på kvällen, närmare bestämt tre stycken. Så nu är jag redigt trött igen och förbereder mig inför en ny natt med många timmars sömn.

God natt  zzzZZZzzzzzZzz!

4 kommentarer:

 1. På lördag ska få backträning så du tiger ;)

  SvaraRadera
 2. så är det ju ibland, man behöver sova helt enkelt.
  Jag tycker du var smart som lyssnade på kroppen och vilade!
  backarna försvinner inte nånstanns!

  SvaraRadera
 3. Säger kroppen att den vill vila brukar det vara en bra idé att lyda. Annars riskerar man ju med största sannolikhet att göra ett dåligt pass och åtminstone inte bli mer uppåt.

  Hoppas att det inte är några bacilusker, utan att det försvinner med den extra sömnen!

  SvaraRadera
 4. Marie -> Jo, tack du :)

  Jossan -> Japp och det var sååå skönt att sova, behövde det verkligen, backen finns ju kvar nu på lördag...

  Snorkkis -> Jag tror jag jagade iväg alla bacilusker med mina marathon-sovarnätter. Det är den absolut bästa medicinen!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil