Sidor

fredag, november 26

Tuff IF Linnéa träning

Torsdags kvällar betyder liksom tisdags kvällar träning med IF Linnéa och så var det även igår. Förutom en träning med alla sköna vänner i IF Linnéa så var gårdagskvällen dessutom kryddat med gästtränare Rubin McRae. Självklart var jag där igår då jag missade tisdagsträningen!

Torsdagen var en tung kväll, efter att ha upplevt uppvärmningen som någonstans mellan en intervall och en snabbdistans (kolla pulskurvan nedan) så blev sen de efterföljande intervallerna stört omöjliga att hänga med på. Jag var med på löpskolningen, en halv intervall sen så joggade jag hem. Hög puls under hela passet och riktigt riktigt tunga ben. Har haft bättre dagar!!

image

Passet i siffror
Sträcka: 7 km
Tid: 43 minuter
Tempo: 6.14 min/km
Puls: 155 snitt max 169

Ikväll njöt jag mig igenom ett 90 minuters yogapass. Det var en riktigt behaglig upplevelse och jag kände mig stark och smidig. Imorgon är planen att ge mig ut på ett halvlångt långpass, runt Södermalm får det nog bli.

3 kommentarer:

 1. Så där är det ibland. Kutade du i dag? Jag passerade Södermalm i dag och det var både lugnt och strålande vackert! Inte många strosare i dag inte. Skumt...Julstressen som redan satt in?

  SvaraRadera
 2. Var förbi Stockholm i helgen.... suck längtar ibland tillbaka men det går över när jag kommer hem. Gillar dina pilar på kartan hade blivit lite förvirrad annars =P

  Hoppas löpningen runt södermalm gick bra.

  Peace Love och Löparskor!

  SvaraRadera
 3. Ingmarie -> Jag sprang både i lördags och söndags. I lördags blev det ett varv runt Södermalm, precis enligt plan och i går blev det ett pass med TSM. Bra pass båda två fast lite onödigt tunga tycker jag nog. Jag håller med, det var rätt lugnt. Mest folk var det mellan slussen och silja-terminalen, där var det en strid ström :)

  Jesper -> Ja du skulle upp och titta på någon föreställning väl! Hoppas du hade det bra här uppe. Haha vad bra att pilarna gjorde lite nytta:)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil