Sidor

torsdag, november 18

En knöl mitt i Stockholm ska bestigas

För jättelänge sen så frågade Marie om jag inte skulle springa marathon med henne den 20 november. Eller föresten, så var det nog inte, hon sa nog när jag tänker efter –“du och jag ska springa marathon den 20 november” och jag sa väl något i stil med “ja, vad roligt!”.


Sen vet jag inte vad som hände men jag tror att jag blev anmäld, kan inte komma ihåg att jag gjorde det men med på startlistan är jag. Kanske kanske att jag fick lite hjälp där :).

På lördag är det den 20 november. Det innebär att jag ska springa ett marathon med Marie, det ska bli jätteroligt. Det är bara det att det var en liten hake… Det är 1928 meter uppför!! Vi ska springa upp och nerför Hammarbybacken 22 gånger, T-J-U-G-O-T-V-Å gånger plus en bonusrunda, en sista stigning mot mål.

Jag kommer att förbereda mig väl genom att packa varma kläder, värma glögg i en termos, köpa stavar och mentalt förbereda mig på att den inte är så hög, inte så hemsk och inte speciellt jobbig. En liten knöl mitt i Stockholm som ska bestigas.

Löftet till mig själv är att kliva av om det inte känns bra!
Kravet på mig själv är att ha sjukt roligt!

Hur svårt kan det vara!?!??

Lite sistaminutentips någon?

9 kommentarer:

 1. Ta det lugnt.Det är mitt råd. Jag älskar den där knölen!Hur lätt som helst att ha kul med den! Är grymt sugen på att vara med men har ett uppdrag att sköta.Om jag inte kan byta bort det...

  SvaraRadera
 2. Hur svårt det kan vara? Svårt. Särskilt för psyket. det är ju inte ett vacker fjäll ni springer på direkt. Men kul också. Galet mest. Lätt för en sådan som du!

  SvaraRadera
 3. Ojojoj, coolt! :) Klart det kommer gå bra, du är ju hur stark som helst!

  Ser fram emot i vår när jag också kan springa uppför den där knölen :)

  SvaraRadera
 4. ha kul så blir det mindre svårt. 22 gånger är inte så många gånger - dela upp det i många små delar så blir det lättare mentalt. och du kan greja det eftersom du är stark och cool och grym och för att du älskar utmaningen! ;)

  SvaraRadera
 5. Hoppla!!
  Lycka till med knölen Carina, jag tror på dig!

  SvaraRadera
 6. Ingmarie -> Får väl se då om vi ses kanske! Det vore trevligt! Jag kommer absolut att ta det lugnt, det är inte värt att dra på sig en skada så jag kommer att vika ner mig om något känns knas.

  Karin -> Sant, det var vackrare i Schweiz helt klart!! Jag får ta det som ren pannbensträning, nedräkning från start 22, 21, 20... Det kan nog bli rätt tufft men kul förutsätter jag :)

  Andréa -> Jag hoppas att jag är stark, jag kommer nog inte att kuta så mycket uppåt, blir nog mest att hänga på stavarna och hoppas på att de gör jobbet :). Ser fram mot en galen utmaning!

  Träningsglädje -> Nä, 22 låter inte så mycket men om jag kommer vara trött efter 1... då blir det tufft :). Jag ser det som ett äventyr, ett dagsverke. Jag ser med skäckblandad förtjusning fram mot morgondagen och jag hoppas jag kan leva upp till dina fina ord imorgon!

  Marie -> din toka där!!!

  Jossan -> Haha, tack Jossan, jag ska verkligen göra mitt bästa... hoppla :)

  SvaraRadera
 7. Magnus :)! Tack!! det var klart en tuff utmaning!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil