Sidor

torsdag, juli 30

Heja Mia...

I början av veckan var jag i Enköping för att hälsa på mamma och Mia (lillasyster) och fick sådan flashback. Mia har inte tränat speciellt länge. Hon har blivit inspirerad av mig och min träning, vilket jag tycker är skitkul. Hon har väl också insett att man nog mår lite bättre av att försöka hålla sig i rörelse.

På tisdagmorgonen så hade jag och syrran bestämt att vi skulle ge oss ut och morgonjogga. Vi skulle ta en kortare runda på runt 5km och jag skulle bestämma tempot. Jäklar va bra hon var syrran. När vi gick iväg för att värma upp i snabb gång så tyckte hon redan där att, "så här fort brukar hon nog inte gå" och "jag har nog maskat lite när jag har kört mina rundor". När vi sen började småjogga, vi bestämde att försa joggen skulle var i två minuter och där var det tvärtom, hon tyckte att det gick långsammare än när hon själv brukar jogga. Men så brukar hon inte heller orka jogga i två minuter. Efter joggen så tog vi snabb gång i två minuter varefter vi på nytt körde ett tvåminuterspass. Vi joggade sakta sakta även uppför de små backarna och det gick så jäkla bra. Totalt blev det 13 minuters jogg, en klar ökning av joggen för Mias del.

Jag kommer så väl ihåg när jag själv började jogga för två och ett halvt år sedan, på precis samma sätt som nu. Sakta sakta kort kort... som blev lite längre och längre och därefter även lite snabbare. Jag vet vilken underbar utveckling som Mia har framför sig och jag hoppas verkligen att hon orkar hålla i. Jag är hennes absolut största supporter och kommer att följa hennes väg. Jag kommer att peppa och tjata där det behövs och uppmuntra och berömma, allt för att hon ska orka fortsätta. Jag vet hur jobbigt det är. Men vet också hur härligt det är och hur fantastiskt duktig hon kommer att känna sig när hon joggat sina första HELA fem minuter, sin första HELA kilometer, sin första HELA mil och så vidare.
Heja Mia!!! Jag tror på dig!!

5 kommentarer:

 1. Tack sötaste syster! :)
  Ja du vet precis vad jag har framför mig. Och jag tycker det är så roligt!
  Absolut är jag jättepeppad av dig och dina framsteg..så nu sätter jag fart och flåsar dig i nacken om ett par år :)
  Kram tötnöt!

  SvaraRadera
 2. Härligt att kunna inspirera andra, och vara med och peppa. Heja Mia OCH Carina!

  SvaraRadera
 3. Vet att du, Mia, kommer att lyckas!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Ja du ser Mia du har stöd här borta i Stockholm. Go girl!!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil