Sidor

lördag, februari 5

Löparens dag

Idag lördag, den första lördagen i februari är det löparens dag. En oerhört viktig dag, ungefär som semla dagen, kanelbullens dag, våffeldagen och så vidare. Är det löparens dag och man är löpare så springer man gärna den dagen.

20110205-IMG_0508

Jag hade dock planerat att INTE springa idag, då vi hade konferens hela dagen och det var skidåkning planerat på eftermiddagen. Gav mig iväg och hämtade utrustningen efter lunchen, upp i backen och så gav jag mig iväg neråt. Det gick inte bra! Det gjorde ont i benen redan efter några svängar och jag tänkte att skorna kanske var lite för stora ändå. Jag hade tänkt att det skulle funka och att det kunde vara lite skönt med stora pjäxor men jag verkade ha fel. Ner till skiduthyrningen och böt pjäxor, nu satt de åt. Fint! Upp i backen, samma lift, samma nerfart. Skitont i benen, kände att tårna skulle vara blåsvarta redan efter halva backen. Stannade, tog ett kort, för något bevis på att jag faktiskt varit där måste jag ju ha. Gav mig av ner, tackade för mig, lämnade in skidorna och gick och böt om…. till löparkläder! 

 20110205-IMG_0510

Så nu har jag även hunnit med att springa ett pass, på löparens dag!! Hur skulle det annars ha sett ut? Det blev en kort tur på 6.5 km. Skulle egentligen springa en mil i helgen men det blev inte så. Passet började med en uppförsbacke på tre kilometer i motvind, gissa om det var skönt att vända om sen för att springa hemåt!!

Nu ska jag strax gå till afterskin och mingla lite innan vi går iväg till restaurangen Lammet och Grisen för middag senare ikväll. Imorgon ska jag utnyttja spa och badavdelningen innan vi far hem igen. Bussen avgår klockan två så det finns gott om tid att mysa runt där.

Hoppas att ni också har haft en bra helg och sprungit idag på löparens dag!

4 kommentarer:

 1. Måste vara avsaknaden av flexibilitet och dämpning i pjäxorna som påverkar dina ben och tår ;D

  Så klart har jag sprungit idag om än väldigt kort.

  SvaraRadera
 2. Underbart Carina! Du är en tvättäkta löpare! :-) KRAM

  SvaraRadera
 3. *ler* vad mer kan jag göra löpning is the shit liksom =)

  SvaraRadera
 4. Marie -> precis, och ingen GPS i stavarna hade jag heller

  Ingmarie -> Man måste ju hålla ställningarna :) Kram!!

  Jesper -> Japp, word!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil