Sidor

söndag, februari 13

Sicken skön söndag

Söndag innebär alltid träning med TSM de söndagar som jag inte har en massa annat hyss för mig. Som nästa helg då det är det fantastisk roliga ultraeventet. Då blir det ju istället 60km ö-luff på söndagen. Verkligen inte helt fel det heller.

Det fantastiska vädret, som även den här dagen bjöd på, gjorde att jag verkligen såg fram mot långpasset. Med TSM skulle det springas 22 km sen så ville jag fylla på upp till 30. För att slippa köra intervallpass, som det ofta blir längst bak i gruppen, så höll jag mig längst fram, strax bakom ledarna. Idag sprang vi ner mot Lidingö, tog vänster strax innan bron för att fortsätta över Norra Djurgården och runda Bergshamra, runda SAS komplexet och springa genom Hagaparken och tillbaka. En riktigt fin runda!!

Det var så härligt, jag kände mig grym och stark, pulsen gick upp lite i uppförsbackarna men jag hade för en gångs skulle styrkan i benen (undrar var den kom från…). Tassade uppför som om det vore ingenting!

20110213-IMG_0559 När vi kom tillbaka till Stadion så var det åtta kilometer kvar för min del. Hade tur och fick med mig Roger, i alla fall en bit. Han föreslog att vi skulle springa ner mot Lidingö igen, samma start som då vi började så det gjorde vi. Han vände efter två så jag fick ta de sista sex på egen hand. Då började det faktiskt att bli lite tungt märkligt nog. Jag fick slita lite, speciellt då jag kom tillbaka upp mot Valhallavägen och körde en fram och tillbaka sväng där för att få ihop den sista biten.

Den här veckan var mitt veckomål sju mil och jag fick ihop 69.62 km. Det får man väl säga är ett uppfyllt mål. Eller så ger jag mig ut nu och kör 380 meter :).

Dagens pass:
Distans: 30.17 km Tid: 3:20:00 Tempo: 6.38 min/km Puls: medel 144

7 kommentarer:

 1. Vilken härlig träningsvecka! Bra jobbat! =)

  SvaraRadera
 2. Åh Roger, fick du springa med Roger idag? Vi, med gruppen förstås, sprang med honom förra helgen.
  Härligt dag du fick, niiiiice :-)!

  SvaraRadera
 3. mission accomplished med bravur!

  SvaraRadera
 4. wow vilket härligt långpass!
  Snygg vecka!

  SvaraRadera
 5. Åh vad jag hade velat göra er sällskap :)

  SvaraRadera
 6. Härligt; och snyggt pass! Vi mötte flera TSM grupper när vi var ute o sprang, och jag kikade efter sig, men ni sprang nog en annan väg.

  SvaraRadera
 7. Lisette -> Ja, det blev en riktigt bra vecka, nu hoppas jag på samma flyt den här veckan :)

  Jessica -> Aha, jo, han är ledare för min grupp på TSM-träningarna.

  Mary -> Japp :)

  Jossan -> Ja, det var ett bra pass

  Marie -> Åh vad vi ville att du skulle göra oss sällskap!!

  Sofie RW -> Tack! Vi sprang Norrut, kanske var på olika ställen

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil