Sidor

söndag, februari 27

Nöjd, nöjdare… nä nöjdast!!

Idag var det dags för den tredje gemensamma träningen inför Lidingö Ultra som jag i Running Swedens regi håller i. Kajsa var den här gången på träningsläger, den lyllosen, men som fantastisk standin så hoppade bästa Torkel in.

Dagens jobb var att ta oss 35 kilometer. Jag hade innan fixat bansträckningen som visade sig bli rätt precis 35k, tänk att det funkar så bra att mäta via kartverktyg på nätet!!

Dagen började dåligt med att jag spillde ut juice på alla kartor som jag hade skrivit ut och skulle dela ut, jag lyckades dock rädda de flesta och så blev köksduken tvättad på köpet. For iväg sen för att hämta Torkel och glömde kartorna hemma, vände tillbaka, in i bilen, ska ta på mig vantarna, saknar en, backar tillbaka och där på marken ligger den… Men därefter så tror jag det mesta gick bra idag :)

20110227-IMG_0619 
De kortbenta gasellerna efter 33 kilometer och långt från besegrade!

Träffade gänget vid Östermalms IP, det härliga ultragänget. En del nytillkomna och andra som har sprungit båda tidigare pass. Vi började med att springa tillsammans i 6.30 tempo och det var så harmoniskt och skönt, ingen som krigade och skulle upp och dra utan alla höll tempot. Vi körde gemensamt de första 15k, fram till Preem-macken på Norr Mälarstrand där vi hade vårt första stopp. Därefter tog Torkel med sig de långbenta gasellerna för att köra ett lite hårdare tempo. Själv tog jag med mig de kortbenta gasellerna och vi fortsatte i samma tempo. Det är så himla roligt när man ser stora förbättringar bland deltagarna. En deltagare hade det riktigt tungt under vårt första pass. Det var med mycket stor ansträngning som h*n fullföljde det första passet. Idag så var det en helt annan sak, jag såg inga sådana stora trötthetstecken över huvudtaget idag, trippade upp för backe efter backe.

Jag hade tyvärr känningar, nä föresten, känningar är lite fel uttryckt, jag hade ont helt enkelt, i höger vad och hälsena. Det blev bättre då jag stretchade så jag gjorde det några gånger under passet och kunde fullfölja. Förutom det så är jag så jäkla.., nä, så SJUKT jäkla nöjd med passet. Vi snittade 6.36 på 35 kilometer och det är fasiken riktigt bra!! Jag körde inte något ultratänk med att vi skulle gå uppför backarna utan sprang uppför alla backar, något som jag nog aldrig gjort tidigare på den sträckan. Idag är jag banne mig nöjdast!!

 image

Jag sjöng lovsånger till mina ben i duschen sen, för det tyckte jag att de skulle ha!

8 kommentarer:

 1. Du är så stark Carina!Det finns ingen bortre gräns för dig tror jag minsann. TEC väntar med öppna famnen!
  Btw - schysst runda, kan du inte maila garminfilen till mig? Så jag kan härmas! ;) Om man kan posta dem sådär bara ändå?

  SvaraRadera
 2. Härligt starkt! Vilken go runda ni gjorde. Hoppas vad och hälsena inte protesterar mer.

  SvaraRadera
 3. Mary -> Jo, det finns det nog, fast jag hoppas att den är en bit bort :). Håller jag det här tempot i 4.5 mil till så har jag mitt mål som i en liten ask :).... Jag mailar

  Lisette -> Tack, ja, den var supertrevlig! Fick det mesta av det bästa liksom :). Jag har gett vaderna en omgång nu ikväll så jag hoppas att de håller sig i skinnet nu!

  SvaraRadera
 4. inte illa nej! och så roligt det låter!

  SvaraRadera
 5. Du tänker inte på dina grannar du ;D

  Tycker inte om att läsa om ont, hoppas det inte stannar kvar.

  SvaraRadera
 6. Härligt bra jobbat!! Kom förbi skolan så hjälper jag dig att få lite fason på vader och ben.

  Peace Love och Löparskor!

  SvaraRadera
 7. Andréa -> Ja, de där Ultraträningspassen är riktigt roliga!!

  Marie -> haha, jodå, mina grannar njöt nog av min skönsång :)

  Jesper -> Tack!!
  Låter ju hur bra som helst! Var är skolan? Maila mig på carinaboren@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Så klart du ska vara STOLT!Som en tu.. nej HÖNA! ;-)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil