Sidor

söndag, juni 27

Lyckliga fötter

Idag var det träning med Running Lidingö. 12 kilometer lugnt tempo på en relativt flack bana skulle det vara. Väl där så hade de ändrat vi skulle få bonus idag, två extra kilometrar per grupp utdelades. Jag förstod aldrig varför men så var det bestämt.

Även den här gången slog de ihop grupperna 3-timmar och basic, för att vid behov dela upp den senare under loppet. Det kändes hur lugnt som helst, kändes som att jag skulle kunna springa länge i det lugna sköna tempo som hölls. Runt 6.50 höll vi. Efter runt sex kilometer så var det några som ville korta ner passet och jag hängde med den utbrytargruppen som blev. Största anledningen var att jag i morgon ska göra laktattester och vill vara så fräsch som möjligt till dess. Passet blev rätt exakt en mil. Helt perfekt för dagen!

Väl tillbaka på Östermalms IP så körde vi lite stretch och några roliga styrkeövningar. Plankan, sidoplankan, armhävningar, dips och “bänkpress” med hjälp av kompis och situps på guppande kompis. Kul och lite annorlunda styrkeövningar.

Efter det så var jag bara tvungen att springa några varv på fotbollsplanen, barfota med lyckliga fötter. Det var helt underbart skönt!!! Måste nog få bli en tradition på söndagspassen, en sån härligt skön avslutning!

image

Distans: 10.04 km
Tid: 01:09:34
Tempo: 6.56 min/km
Puls: 142 (160) bpm

2 kommentarer:

  1. Nästa gång får du fota de där roliga övningarna så vi får se vad ni egentligen pysslar med :) Verkar jättekul!

    SvaraRadera
  2. Ja, jag måste bättra mig på att plocka med mig kameran...

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil