Sidor

onsdag, juli 21

Alternativtränat

Idag har jag gått från att vara en stödmedlem till att vara en aktiv medlem på mitt gym. Jag kan nästan inte komma ihåg när jag var där och tränade senast. Jag vet att jag var in på gymmet en sväng i vintras men det var för att låna bastun efter att ha varit ute i kylan och åkt skidor. Men det är nog det närmsta träning jag kommit där på väldigt länge.

Jag känner mig lite sliten i kroppen så jag kände att jag ville vila från löpningen och tog mig i stället i kragen och gick in och svettades inomhus. När jag ändå var där så körde jag två pass på raken. Började med att mangla magen i ett 30 minuters core-pass. Det blir lite annorlunda när man kör core på gym mot när man tränar själv, jag tar i lite lite mer och så blir det lite andra rörelser. Därefter stannade jag kvar i lokalen för att köra 75 minuters poweryoga. Ett pass jag mycket väl kände igen då hon körde väldigt mycket aschtanga yoga vilken är den form jag själv brukar köra då jag kör hemma. Det var visserligen länge sen jag körde yoga vilket märktes mycket väl då jag var stel som ett kylskåp!!

Jag är klart nöjd med kvällen, det blev i alla fall nästan två timmars träning, bättre än inget. Fast jag vill ju jogga!!! Jaja, får se hur kroppen känns imorgon, kanske att jag tar och joggar ner till Björkhagens utegym och kör lite styrka där, det vore kul!!

2 kommentarer:

  1. Skönt att köra annat ibland och det är väl inte många dagar kvar till själva tävlingen och då kan ett avbrott vara bra för skallen.

    SvaraRadera
  2. Ellinor -> Så är det nog, fast jag längtar sjukt mycket efter att snöra på mig joggskorna. Fast det är nog så det ska vara :-).

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil