Sidor

fredag, oktober 22

Jag har snorkkat

20090928-P1020061

Hela dagen igår så längtade jag efter den stunden på eftermiddagen då jag skulle få krypa in på toaletten och låta omvandlingen ta plats. Omvandlingen från konsult till löpare.

Det var en härlig känsla att gå ut från kontoret, ut i den kyliga kvällen löparklädd. Kvällen var härligt småkylig runt nollan och kroppen ville springa. Joggade lätt bort mot Vanadisrondellen och vidare över St:Eriksbron mot Fridhemsplan. Kroppen var inte så snabb och den gnällde lite här och var men huvudet var kristallklart och känslan magisk. Korsade Västerbron på ganska lätta ben, men virrade sen totalt bort mig vid Hornstull där de bygger om. Efter lite trixande var jag på rätt köl igen och kunde jogga vidare.

Nästan en mil senare var jag hemma, in och dags för förvandling nummer två, den här gången till lättare klädsel för 90 minuters P90X Yoga.

En helt vanlig torsdag!

3 kommentarer:

 1. Shit vad du tränar!! Går här och drar mig för styrketräningen som måste in, nu har jag inga ursäkter längre, med dig som motivation kan man ju inte låta bli;) Det får bli insanity workout fitness from måndag!! kram på dig! :D

  SvaraRadera
 2. Åh, vad härligt! Kul att du får komma igång med löpningen igen!

  SvaraRadera
 3. Helena -> Ja, jag har börjat köra efter ett program där det förutsätts att man tränar mycket, så då gör jag det. Fast träningen är väldigt varierande så det känns fantastiskt bra!!

  Lisette -> Jo, jag smyger igång lite försiktigt. Ska försöka få till tre löppass i veckan till att börja med. Det är så härligt att snöra på sig löpskorna!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil