Sidor

onsdag, oktober 20

Ryggan är packad

20101020-IMG_5043 Jag saknar det, jag saknar det som bara den och nu börjar det bli dags att göra något åt det. Min älskade löpning!!

Jag tränar dock rätt mycket ändå just nu men med löpningen har det varit dåligt. Förra veckan sprang jag 10km… 10km, det är ju absolut ingenting!!! Ändå tränade jag i drygt 10 timmar i förra veckan, det är däremot ganska mycket!! Jag har nu kört P90X i tio dagar och det känns jättebra, jag känner mig starkare och smidigare än någonsin.

Men nu är det sannerligen dags att även få igång löparbenen. Knät har jag fortfarande känning av men inte jättemycket. Jag har tyvärr varit lite slarvig med mitt tortyrredskap, bättring där också. Men nu har jag alltså packat löparryggsäcken och laddat min Garmin för imorgon är det dags. Imorgon ska jag snorkka, jajjamensan, så får det bli!

7 kommentarer:

 1. Låter ju underbrat! Hoppas du fick en skön tur!

  SvaraRadera
 2. Förstår hur du känner, hur mycket man än tränar känns det tomt utan den kära löpningen! Jag är äntligen uppe i milpass nu och igår anmälde jag mig till TSM! :-) Ses vi där?

  SvaraRadera
 3. Njut av morgonen och låt den fylla dig med energi - rensa huvudet på kvällen och kom hem så där skönt avkopplad :)

  SvaraRadera
 4. Snorkka på morgonen är jag inte riktigt skapt för, men hem, en seneftermiddag - ljuvligt!!! Hoppas din tur/dina turer i dag blev sådan/a!
  Jäkligt snygg bild, den där på dig när du springer med havet bakom dig.

  SvaraRadera
 5. Hoppas verkligen det går bra! Det är du värd! Toryrredskap?

  SvaraRadera
 6. Mary -> :)

  Andréa -> Ja, det var en skön tur!!! Fler av den varan tack :)

  Cilla -> Ja, så är det verkligen, löpningen vill man ju liksom ha med i den normala träningen. Min plan är nog att vara med i TSM, om det finns platser kvar där då jag anmäler mig på måndag vill säga...

  Marie -> Precis så var det :)

  Cecilia -> Inte jag heller, därför snorkkade jag på kvällen hem från jobbet. Bilden är från Österlen när vi var där i våras. Det var såå vackert där!!

  Ingmarie -> Tack! :) det gick ganska bra. Hoppas på repetition i nästa vecka. Mitt tortyrredskap är min foamroller som jag torterar mitt löparknä med :), gör galet ont!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil