Sidor

måndag, oktober 11

P90X – Fas 1 dag 1 - då var jag igång

Har idag rivstartat igång P90X-programmet med supertuff träning för bröst och rygg. Det var en kavalkad av olika pullups och pushups som serverades mig idag. Det var vanliga push-ups följt av vanliga pull-ups som direkt följdes av military push-ups, reverse grip chin-ups, diamond push-ups, dive-bomber push-ups och en rad andra med mer eller mindre fantasifulla namn. Namn på övningar som såg rätt oskyldiga ut men som visade sig innehålla riktigt tuffa moves.

Exempelvis dive-bomber push-ups är en övning där man står på alla fyra, ganska brett mellan både händer och fötter, sen gör man en dykning med näsan mot golvet mitt emellan händerna och därefter ska bröst och höfter röra sig samma väg mot golvet så att när man är klar befinner sig i typ kobran. Sen tillbaka samma väg… Fattar ni? Nej, kanske inte men ok kolla här då:

Det var roligt och utmanande och jag känner mig oerhört skönt trött i kroppen nu. När jag var klar med det här passet så fick jag mig ett bonuspass :-). Nästan 20 minuter magträning! 300 moves! Jo jag tackar!

Bring it on!!

3 kommentarer:

 1. Oj
  det där låter hyesteriskt jobbigt!
  Kepp it up girl, jag ska följa dig och se hur det går för dig!! Massa pepp!

  SvaraRadera
 2. Tack Jossan! Det är jobbigt, fast mest är det väldigt roligt. Jag gillar när det är skitjobbigt :).

  SvaraRadera
 3. Denna yogaposition känns igen till 80%. Kul. Daniel

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil