Sidor

måndag, september 28

Transportlöpning

Snorkfröken har skrivit en serie inlägg som handlar om transportlöpning. Transportlöpning är när man tar sig löpandes till och från jobbet. jag blev så himla inspirerad av hennes inlägg så nu i morse så packade jag min ryggsäck med träningskläder för att sen jogga hem.

Jag tog ett rätt rejält mellanmål på eftermiddagen, bestående av avocado, keso, kalkon och lite druvor, för att ha energi till löpningen. Sen tog jag på mig träningskläderna och gav mig iväg när klockan var närmare halv sju. Första kilometern drog jag på mig grym mjölksyra, antagligen en svit efter gårdagens tunga backpass. Då trodde jag inte att jag skulle fixa att jogga hem. Jag tog det extremt lugnt och efter den första tunga kilometern så släppte det och det var hur skönt som helst att jogga.

Det började skymma då jag sprang och vyn över Stockholm i skymningen när man springer över Västerbron helt helt magisk. Löpningen flöt på bra hela vägen hem, hade inga problem att springa uppför backarna, något som jag fortfarande är helt lyrisk över. Jag valde att springa i stort sett den kortaste vägen hem och det blev rätt precis nio kilometer. En lagom sträcka som borde gå att få in rätt ofta.

9 kommentarer:

 1. Oj vilken inspiration jag får tillbaka av såna som dig! Lovely!

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt att springa hem från jobbet! Brukar också oftast uppleva de första kilometrarna jobbigare än på andra pass - har inte nån idé varför det är så.
  Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 3. Snorkis-> Åhh, vad roligt att jag kan inspirera tillbaka.

  Marie -> Ja det är lite konstigt, men jag tror att min mjölksyra kom sig av backpasset i helgen. Fast det är bra sjysst med jogg hem!!!

  SvaraRadera
 4. Vad är det för ryggsäck du har? Är det en sån Salomon som är som en väst?

  Är på jakt efter en ny, men har inte hittat ngn som riktigt passar, men har faktiskt inte testat den som jag tror att du har. Kan man ta bort vätskesystemet då när man inte behöver det?

  SvaraRadera
 5. Ja, det stämmer det är en Salomon. Lite dyr kanske men värd varje krona. Det är inget fast vätskesystem i den utan en ficka som sitter mot ryggen där man kan stoppa i valfri vätskebehålleare och dra en slang genom bandet på axeln. Själv kör jag en 3liters platypus, funkar kanon!!!

  SvaraRadera
 6. Var hittade du den? Och hur dyr var den? (Ursäkta att jag är frågvis :)) Börjar vara lite less på att få skavsår på nacken...

  SvaraRadera
 7. Den kostade runt 900 kronor och jag hittade den på löplabbet (tjejbutiken) på Kungsgatan. KÖP, jag gillar den hur mycket som helst!!! :)

  Det är ok att du är frågvis, jag cachar in i motfrågor sen ;)

  SvaraRadera
 8. Tack! Bäst att jag lyder köpordern :) . SKa kolla in den och testa någon dag!

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil