Sidor

måndag, september 14

Så blev vecka 37
En härlig vecka blev det, då det verkligen har känts att det har vänt. Nu ser jag mycket fram mot nästa vecka och en ännu bättre känsla.

MåndagKlättring
Klättrade på Karbin med Ulf, mängdade massor, blev nog en drygt 15 repor.
TisdagIF Linnéa, löpskolning med Markus StålbomMycket givande löpteknikträning. Ska försöka få in tekniken i min löpning. Intressant!!!
OnsdagKlättring
Klättrade på Karbin med Catarina, körde lite hårdare idag, det kändes riktigt bra. Var på och nosade på ett par 6a.
TorsdagIF Linnea löpningKörde ett kortare testpass för att testa POSE-tekniken, var väldigt jobbigt men det kändes som om jag fick upp farten en del.
FredagVilaVila genomförd :-)
Lördag LöpningGenomfört, körde ett långpass i lågpulstempo. Passet kändes fantastiskt härligt, jag flög fram, 19km, nästan utan puls :-).
SöndagKlättringHeldagsklättring i Häggsta. Gick lite andreman, testade på någon 6:a, och lite femmor, kändes som om jag hade en riktigt bra teknik idag.

4 kommentarer:

 1. Vilken bra träningsvecka, och vad kul att du känner att du har mer energi!

  Har du klättrat länge? Det verkar vara din andra passion förutom löpningen :)

  SvaraRadera
 2. Sofie -> Ja det är så superunderbart att ha fått tillbaka energin. Jag har nog inte fattat hur dålig energi jag har haft i kroppen och hur trött jag faktiskt har varit.

  Jag började klättra 2003, och det är helt rätt det är min andra stora passion. Tur att det är så vitt skilda sporter så att de går att kombinera.

  SvaraRadera
 3. Linda -> Tack, och bättre blir det...

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil