Sidor

söndag, maj 16

…har jag hittat formen?

Vad har jag för en märklig kropp? Jag har känt mig aningen sliten hela veckan efter förra helgen Lidingö Ultra. I morse hade jag ont i benen, ni vet så där ont som det gör när man  har sprungit ett par mil på asfalt, så jag hade inte några direkta förhoppningar på den här dagens träningspass.

Jag stod i valet och kvalet om jag skulle köra asfaltsmangling med TSM eller om jag skulle ut och latja i Hällasskogen. Till sist föll valet på TSM då det är sista möjligheten innan Stockholm Marathon för min del att träna med dem. Tänkte att det kan vara bra med ett genrep.

Idag var det sista varvet på marathonbanan som skulle avverkas, det vill säga runt 27km. Jag funderade på vilken grupp jag skulle springa i men bestämde mig rätt snart för att testa att köra med 4.15-gruppen. Då alla grupper skulle springa samma runda så var det ju bara att släppa om det skulle bli tungt. Vi kutade iväg och vid varje 5km passering så slog vi av en liten stund på tempot för att dricka. Det blev aldrig tungt, Västerbron blev bara som en skön variation under den annars så flacka rundan. Torsgatan upp och Odengatan fram skulle visst också luta uppåt… märkte jag aldrig. Det kändes sååå lätt!! Vet inte vad som händer men jag har tränat hårt och pass som borde kännas jättetunga känns helt plötsligt lätta…. börjar jag hitta formen måntro?

ETAPP

DISTANS

TID

SNITTEMPO

SNITTPULS

TOTALT

27,06 km

02:55:33

6:29  min/km

149 (170)

image

8 kommentarer:

 1. Det ser onekligen ut som om du har hoppat upp ett trappsteg. Härligt!

  SvaraRadera
 2. Vad kul Carina! Fast jag fnissar varje gång över att du blir så överraskad när du är i god form. Hallå, du har ju jobbat för det tjejen - bara casha in!! :D

  SvaraRadera
 3. Härligt! konservera nu!

  SvaraRadera
 4. Ja vad kul att läsa =) Jag kände lite från knäna igår, troligtvis sviter från LU, och hade INTE presterat bra om jag sprungit idag. Du har onekligen byggt upp en löptålig kropp!

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt formbesked Carina!!

  SvaraRadera
 6. We call it superkompensation! underbart att höra att du är på G!

  SvaraRadera
 7. Ellinor - Ja, det känns så, hoppas bara att det inte är nåt tillfälligt.

  Fredrika -> :-). Jag gillar att casha in!

  Ingmarie -> Ja, nu ska här konserveras helst ska det räcka fram till slutet av juli!

  Maria -> Tack! Helt underbart att känna också.

  Jossan -> Ja, hoppas det håller i sig!

  Anna -> Nåt har hänt!

  Sofy -> Ackumulerad form helt enkelt. Stockholm Marathon ska bli enormt spännande!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil