Sidor

onsdag, maj 19

Morgonträning

Nu på morgonen körde jag ännu ett vattenlöpningspass, nu tillsammans med Karin. Med ett tajt träningsprogram så får man lov att passa på och träffa vänner under träningspassen, ett perfekt sätt att umgås på. Då jag körde backe i går kväll så var det perfekt att idag köra ett lättare återhämtningspass, med andra ord var det lugn distans som gällde för min del medan Karin kämpade med intervaller.

Nu ser jag fram mot kvällens träningspass som är ett löpekonomipass, vilket innebär att jag ska hålla min tänkta marafart eller något snabbare i 45 minuter. Det ska bli jättekul!!

5 kommentarer:

 1. Vattenlöpning? vad är det?

  SvaraRadera
 2. man springer i bassäng med en livboj omkring sig, så man inte drunknar.

  SvaraRadera
 3. Bra start på dagen, som kommer att avslutas ännu bättre! Och jag tror att du kommer att vara hur vass som helst om 2 veckor!

  SvaraRadera
 4. Jobbigt när magen bråkar, men det blev ju ett fint pass ändå! Grymme-avis på marathonet du har framför dig. Jag vill oxå!

  SvaraRadera
 5. Tova -> Vattenlöpning är ett jättebra komplement till löpningen. Läs här http://carinatranar.blogspot.com/2009/09/vattenlopning.html om mitt första tappra försök i vattnet. Där förklarar jaglite också om vad det är.

  Liverun -> haha, så kan man se på saken. Låtsas som om man vattenlöper när man i själva verket inte kan simma...

  Sofie RW -> Det ska bli oerhört spännande att se hur det går på maran. Jag hoppas du har rätt. Vass var ordet :-).

  Anna (Orka mera) -> Ja, det är lite träligt. Men passet blev oerhört bra, nog det snabbaste jag sprungit någonsin på så pass lång sträcka.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil