Sidor

torsdag, maj 6

…på språng mot nästa ultra

Nu är det inte långt kvar, typ två dagar tills jag har prickat av ännu en ultratävling. En gång ingen gång, två gånger en vana… Känns som jag håller på att skaffa mig en väldigt trevlig vana.

Headerultra

Hur kommer det gå då? Ja, jag kan ju inte säga att jag tror på något stordåd. Jag har kört tuffa kvalitetspass vid tre tillfällen den här veckan. Poolrunning med Rubin i måndags, årets första riktigt tuffa backpass i tisdags och idag har jag kört ett löpekonomipass, vilket innebär att springa i högt tempo under några kilometer. Knappt fyra kilometer fick jag ihop idag i bra tempo.

Min plan för helgens ultra är att gå ut rätt lugnt men ändå inte fega för mycket. Försöka att trycka på lite nerför och på slätten och softa uppför. Tanken är ju att det ska vara ett soft långpass men då det faktiskt är tävling så vore det ju kul att försöka lite i alla fall. Kan jag hålla ett snittempo på under 7-minuter så kommer jag inte att gå därifrån missnöjd.

557

I helgen är det för övrigt en riktig tävlingshelg. En rad löparkompisar kommer att delta i antingen Lidingö Ultra, Kungsholmen runt eller Spring Cross så det är full fart på löparstockholm till helgen.

Vad ska ni göra till helgen, delta i något av ovan nämnda eller något annat lopp?

8 kommentarer:

 1. Jag ska springa halvmaran på kungsholmen. Lidingö ultra verkar väldigt väldigt kul och jag som älskar vanliga lidingöloppet skulle väldigt gärna vilja springa det! Synd att det ligger så nära sm bara.. men man får väl helt enkelt skippa maran nåt år alternativt ha lite lägre krav och förväntningar på sig själv på något av loppen.. :)

  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Bota förkylningen och allt sådant som inte stavas löpning! Jag följer alla er andra som springer och hoppas att det går bra på era olika lopp! Lycka till med ultra nr 2!

  SvaraRadera
 3. ja det är en massa lopp i helgen och det är ju synd att man inte kan vara på flera ställen samtidigt! Själv blir det terrängpremiär för min del med SpringCross!

  SvaraRadera
 4. Jag ska jaga dig i 50 kilometer - se upp på upploppet :)

  SvaraRadera
 5. Andréa ->Välkommen hit, kul med ett nytt ansikte! Ja, vill man maxa på båda loppen så ligger de kanske lite väl nära. Man får helt enkelt prioritera. SJälv ska jag springa båda men satsar nog lite mer på maran. Lycka till på halvmaran imorgon!!!

  Cecilia -> Tack och krya på dig!!!

  Jossan -> Ja, visst skulle man vilja klona sig!!! Lycka till på SpringCross, tror det blir grymt kul!!!

  Marie -> Vi har inte sett ännu vem som jagar vem. Du kanske står nyduschad och klar när jag kryper över mållinjen ;-). Kul ska det bli i alla fall.

  SvaraRadera
 6. lycka till babe! Det blir en underbar ultradag!

  SvaraRadera
 7. Grattis till ett bra lopp!

  SvaraRadera
 8. Maria -> Tack, det blev en helt fantastisk ultradag!! Du sprang också fantastiskt bra såg jag i resultatlistorna!

  Ingmarie -> Tack, jag är sååå nöjd med mitt "träningslångpass" :-)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil