Sidor

söndag, december 6

Inte på topp

Efter det korta "långpasset" i fredags så insåg jag att f-n, det gör ont!. Jag hade ont i höger knä, vaderna, vänster benhinnor, höger hälsena. Ja, you name it!!

Nu, söndag kväll, inte sprungit idag, sprang inte igår heller. Fortfarande ont, men nu "bara" i höger knä och lår, fast ganska mycket. Tråkig helg, hoppas nästa vecka blir en bra vecka. Skidåkning i Tenndalen står på schemat till helgen det kommer bli kul. Men innebär med andra ord att det kommer att bli två veckor i rad med väldigt lite löpning fast det kanske är det jag behöver just nu, vila lite från löpningen.

Just ja: Var hos läkaren i måndags för nya prover. Mina värden har blivit både bättre och sämre. HB har blivit mycket bättre, det ligger nu på 127 istället för tidigare då jag var ända nere på så låga värden som 94. Däremot var S-Fe-värdet mycket sämre, låg nu på låga 4 mot tidigare 8. Dessa värden ska ligga på helst en bra bit över 10. Nu ska jag dubbla dosen järn fram till i januari och sedan tillbaka för nya provtagningar.

8 kommentarer:

 1. Till helgen blir det ljusare (vitare) Härlig skidåkning på mjuk vit snö. Citat från Tänndalen: Inför Luciahelgen kommer vi att öppna upp större delen av Tänndalsområdets liftar o nedfarter - det mesta på mjuk härlig natursnö!

  Ha det så skönt och roligt!

  Mats

  SvaraRadera
 2. Låter ju jättebra!! Kommer bli en kanonhelg.

  Ha det bra du också!!

  SvaraRadera
 3. Hej Baby!!

  Låter som det är perfekt läge för ett brejk från löpningen. Du vet att Rune Larsson sprang sina bästa lopp efter en säsong med endast skidåkning, va? :-)

  STOR KRAM! Hoppas vi kan ta en runda ihop sen när du är back in business. Det blev ju lite snopet på TEC.

  SvaraRadera
 4. Carina:

  Jag håller till 100% med Fredrika , ta en paus även om du älskar löpningen. Din kropp säger dig något och för att du inte ska gå sönder helt skippa tisdagens pass även långpasset. Kom utvilad och hel till helgens skidåkning istället för sliten och ont i kroppen.

  Våga vila Carina

  /Staffan

  SvaraRadera
 5. Fredrika -> Nä, det visste jag inte! Där ser man crosstraining kan göra underverk minsann. Längtar efter att få springa en runda med dig!!

  Staffan -> Ja, ni kloka människor, ni har förmodligen rätt, min kropp är lite slö och lat och vill vila... Jobbigt bara när huvudet vill något helt annat och planeringen säger SPRING!!

  Jag ska verkligen känna efter, OM det känns helt ok, så kanske jag ger mig ut på en lugn joggingrunda imorgon kväll.

  Kram på er alla!

  SvaraRadera
 6. Carina:

  Du vinner INGET på att träna en kropp som behöver vila, du förlorar bara på det.

  Nu ska jag inte tjata mera på dig gällande detta ämne.....

  /S

  SvaraRadera
 7. ta det lugnt tjejen så du inte drar på dig nåt långsiktigt.
  Hoppas det ordnar upp sig så snart som möjligt så du kan springa igen!
  kram

  SvaraRadera
 8. Jag lyssnar självklart på alla mina goa ultravänner som faktiskt nog har bättre koll på det här med löpning än jag. Tack för att ni alla engarerar er, det värmer verkligen.

  Går nu in i viloläge!!!

  Jossan -> Välkommen hem!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil