Sidor

tisdag, december 29

Underbara träning

Den här veckan har börjat bra träningsmässigt. Egentligen så skulle jag väl ha vilat nu ett par dagar efter långpasset och det har jag ju gjort…. åtminstone vilat från löpningen.

Vad har jag då hittat på? Ja det är faktiskt inte jag som har hittat på den här gången utan jag skyller friskt på min ultrabästis Fredrika. Det är hon som har hittat och efter att ha pratat med henne och läst hennes inlägg så kunde jag helt enkelt inte motstå. Nio veckors hård träning. Programmet passar så jäkla bra in i min övriga planering, sista dagen på den här träningen infaller nämligen den dag då jag ska (förhoppningsvis) åka på träningsläger till Portugal. Ni förstår ju själva att jag bara inte kunde låta bli att hoppa på det här tåget.

Jag tänker inte skriva så mycket om själva upplägget utan hänvisar till Fredrikas inlägg, hon har beskrivit det hela så mycket bättre än jag någonsin skulle kunna göra så läs gärna där.

Igår körde jag igång, första träningen bestod av ett fitnesstest, där man skulle göra en massa olika övningar en minut vardera och räkna hur många man klarade av under den tiden. Det ska bli spännande att se utvecklingen nu framöver, testet återkommer var fjortonde dag.

Idag var första “riktiga” passet och det var så jäkla kul!! Jag blev totalt slut under de 40 minuterna som passet varade. Träningen ska ju ge både styrka, snabbhet och smidighet, vilket kommer att gynna både löpningen och klättringen.

Förutom fyspassen igår och idag så yogade jag en sväng idag på morgonen. Det kändes också bra, ska försöka få till åtminstone ett helst två yoga pass i veckan. Jag körde inte hela programmet idag utan smög igång med lite solhälsningar, stående och sittande övningar. De avslutande övningarna i form av skulderstående och liknande hoppade jag över idag. Jag kände att det räckte med ett förkortat pass.

20091229-IMG_3611Sen ägnade jag ett par tre timmar åt att valla mina nyinköpta skidor, vilka jag ska ta med mig ut i spåret imorgon. Det ska bli jätteroligt!!

2 kommentarer:

  1. Har också funderat på att hoppa på Fredrikas Insanity. Vet bara inte hur det ska få plats i träningsschemat - nej jag vill inte ta bort något annat:)

    Åh vad jag vill hänga med till Portugal - ska se om det kan finnas en chans att få till det. Semesterdagarna är slut och nya kommer inte för ens 1 maj :( men fjäska för bossen kan ju funka ibland:)

    SvaraRadera
  2. Om du ska hoppa på Insanity- programmet så får du nog lov att plocka bort en del. Tror inte att du till exempel kan köra både Insanity oCH Bodypump på samma dag.

    JA!!! Följ med mig till Portugal, det vore såå roligt. Det skulle liksom bli lite av ett 1-årsjubileum för oss!!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil