Sidor

söndag, december 19

Heeej mitt vinterland …

Långpass med TSM från Stadion, vilken man knappt ens kunde urskilja fast man stod mitt i den. Idag sprang vi ut på Djurgården och rundade Blockhusudden. Det var väldigt mycket folk på träningen idag trots det ymniga snöandet, trevligt att kunna önska God Jul till så många.

P1000605

Jag har inte mycket att säga egentligen om dagens pass annat än att det var en fantastiskt vacker tur ute på Djurgården, alldeles magiskt med all snö som föll. Föresten en sak till kan jag säga om det.. det var tungt. Hur mycket av den tunga känslan som berodde på den tuffa veckan jag haft eller hur mycket som berodde på all snö har jag ingen aning om.

Jag och Marie hade planer på att springa hem efter träningen men jag bara kände att, nix inte idag. Jag tog tunnelbanan hem och höll på att dö av köldslag innan jag väl var hemma. Tog snabbt ett glas nyponsoppa och en macka medans badvattnet fylldes på. Gissa om jag njöt av badet sen!!

Dagens pass:
Sträcka:
13,29 km Tempo: 06:58 min/km Puls:  Medel/Max 154/169

image

 image

7 kommentarer:

 1. Åh det förklarar var för du inte var med oss idag. Tänkte ju inte att du sprang med TSM och undrade vart du var.. Blev drygt 19km för oss i snön och bastun på PF satt fint efteråt. Glad advent &
  Kram Alexandra

  SvaraRadera
 2. Det var ingen lätt dag idag - men de kommer :)

  På onsdag säger smhi att det ska bli minus 18 grader, det var då vi skulle springa hem....gissa om jag kommer att komma i håg långkalsonger.

  SvaraRadera
 3. jag börjar ångra lite att jag inte anmälde mig till TSM i år
  jag får inte till några långpass själv :(

  SvaraRadera
 4. Alexandra -> Ja, jag springer ju med TSM på söndagarna. Fast så långt som ni springer så kanske man får tänka om :). Jag kommer inte att komma på träningarna nu i veckan heller utan kör nästa vecka igen. Ha en riktigt God Jul!! Kram!!

  Marie -> Nä, det var tungt i söndags!! Jag ska också komma ihåg långfillingarna i morgon, om det inte blir så att jag åker hem o springer hemma. Nu när du inte ska med :(.

  Jossan -> Tror du det är för sent att hoppa på nu? Det är ju så att det blir lite lättare att få till dem när man vet att man har några att springa med. Vi kanske kan köra något långpass i mellandagarna om du vill?

  SvaraRadera
 5. Åååå varma bad är fantastiskt efter en löprunda höst som vinter =) Hörs vi inte innan så God Jul!

  Peace Love och Löparskor!

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen nu jag önskar jag hade ett badkar. Pigga nu på dig!

  SvaraRadera
 7. Jesper -> Ja, det är inte så dumt. Imorgon ska jag nog ut på ett långpass så jag får en anledning att hoppa i badet igen :)

  Ingmarie -> Ja, badkar eller bastu är inte så dumt. Jag håller på att lobba i föreningen att vi ska fixa bastu :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil