Sidor

lördag, januari 29

Det var så vackert…

idag när vi sprang. Startade dagen som jag nästan alltid försöker att göra på lördagar med en sovmorgon och en lång frukost. Jag älskar att slöa lite på morgonen, är inte direkt någon morgonmänniska och lördagen är den enda dag som jag kan softa som jag vill.

20110129-IMG_0486 Gav mig iväg runt elva för att ta mig till Norrviken norr om stan för att möta upp Emelie. Hon hade då redan hunnit avverka 28 kilometer tillsammans med Camilla. Sedan tog vi oss söderut med hjälp av en karta, målet för min del var hemmet, målet för Emelie var egentligen att ta sig så långt som möjligt. Jag var sliten efter en tuff vecka och hon var sliten efter ett kettlebells pass hon körde igår. Så det var ganska tufft för oss båda idag. Men jag försökte hela tiden att intala mig att “det är ju perfekt, det ska vara tufft den här veckan”. Nästa vecka är det en lättare vecka igen och då får jag vila. Den här veckan är det bara att kötta på!!

20110129-IMG_0491 Vi snirklade oss via småvägar från Norrviken ner mot Edsviken för att sedan köra på den västra sidan om den viken. Stannade och kollade läget på kartan då och då och andra gånger gick vi på känslan. Det blev en och annan återvändsgränd där vi fick vända tillbaka och prova nästa. Roligt faktiskt att inte har full koll på vägen utan att testa lite istället. Vi var ju inte ute efter några genvägar så det var helt ok att det blev några extrasvängar. Sprang efter viken och tittade ut över alla skridskoåkare som gled fram där ute och solen strålade ikapp med oss.

20110129-IMG_0488

Jag fick ihop 26 kilometer idag, sympatikilometrar med vännerna i Finland. Det var tunga kilometrar, nu ser jag fram mot att köra ett medelhårt distanspass med TSM i morgon, det blir kulmen för den här tuffa veckan. 

Dagens pass:
Distans:
26.14km
Tempo: 7.03 min/km
Puls: medel 148 (79%), max 176 (94%)

Kan ju också berätta att Marie sköter sig såå bra borta i Finland. Hon är snart uppe i två marathon, helt fantastiskt bra!!

4 kommentarer:

 1. Åh! Ni ser ut att ha haft bättre långlöparväder än vi! Fast oj vilket pass det blev idag. 52km och jag känner mig helt fräsch och var grymt stark hela tiden! Såå skönt!
  Va söta ni är på bilderna, älskar emelies buff... Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Vilket perfekt väder ni ser ut att ha haft! Och iband är det ju bara sådär segt. man får försöka tänka att det är sånt som gör att det känns extra bra när det väl går bra.

  SvaraRadera
 3. Tunga ben är bra emellanåt! Då blir det så mycket härligare när dte blir lätt igen. För det BLIR det! Lyllos dig som fick springa med Emelie och hon med dig. :-)

  SvaraRadera
 4. Karin -> Ja, det var helt underbart!! Två helger i rad nu har jag fått ett sånt här fantastiskt väder. Du fick dig ett rejält pass, hoppas kroppen fortfarande är lika pigg och fräsch!

  Andréa -> Ja, det var ju en tung vecka förra veckan, då ska det väl kännas tungt :). I alla fall var det så jag försökte tänka att allt var helt i sin ordning...

  Ingmarie -> Jag hoppas att jag flyger fram på lättaste benen på kvalitetspasset imorgon! Det vore trevligt :). Ja i lördags var det jag som hade tur!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil