Sidor

onsdag, januari 19

Sendrag – big time!!

Idag stod det yoga på programmet. P90X- yoga såklart. Jag har kört den massor tidigare och jag vet hur jag fungerar i de olika positionerna och ungefär hur långt jag når och så. Nu var det i och för sig ett par veckor sedan jag körde och jag har ju haft en längre vila på grund av en ond hals.

MEN ÄNDÅ!!!


 20101023-IMG_5048
Nä, jag brukar inte yoga med skor, bilden är från ett annat pass :)

Idag fungerade verkligen ingenting. Jag var stel som en planka, nådde knappt ner till golvet med händerna vid solhälsningarna. Jag var vinglig och darring som en asp! Kunde inte alls stå på ett ben som jag brukar fixa galant annars, flygplansställningarna var bara att glömma, jag fick sendrag, sen föll jag. Även vid en hel del andra övningar så fick jag sendrag! i benen, i fötterna, tårna!!

Vad har hänt!?!?

Vätskebrist? Stelnat ihop på bara två veckor? En dålig dag?

7 kommentarer:

 1. Lite färskvara är såklart smidighet (liksom styrka, kontidition och övrigt), men dagsformen kan faktiskt spela rätt stor roll också tycker jag! Nästa gång är säkert en bättre gång :)

  SvaraRadera
 2. Fast den där du gör på bilden får jag ALLTID sendrag av. Och det retar mig massor för det är en grym stretch (den gången av hundra när jag fixar det utan kramp!)

  SvaraRadera
 3. Min erfarenhet är att sådant kan bero på i vilken fas i månadscykeln man befonner sig i. Och du körde ju ett ganska så tufft löppass för inte så många timmar sedan. Det kan oxå påverka

  SvaraRadera
 4. Jag tippar på en "dålig" dag. När jag har det så där så brukar jag bara tänka att "jaha, det är så där i dag". Inte mycket att grubbla över. Det vänder!

  SvaraRadera
 5. Andréa -> Jag hoppas det för jag kände mig som en större kylskåp :), inte mysigt

  Anna -> Den är supergrym som stretch!! Fast igår var det så illa att jag till och med fick sendrag i fötterna då jag låg i barnens position!!

  Ellinor -> Jag får skylla lite på tröskelpasset dagen innan. Fast det lär visa sig på lördag, då det är dags för nästa yogapass!!

  Ingmarie -> Ja, det kanske är så, man får rycka på axlarna. Visar sig som sagt på lördag om dagen var dålig eller kroppen var dålig:)!

  SvaraRadera
 6. Carina, jag har precis kört yogaprogrammet - HUR KRÄVANDE som helst ju!!! jag har aldrig varit på ett yogapass som varit så jobbigt som det!!!!! du är sjukt stark!

  SvaraRadera
 7. Träningsglädje -> Ja, men är det ett härligt skönt svettigt pass! De första 50 minutrarna är tuffa som bara den :). Jag antar att du gillar det :)!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil