Sidor

söndag, januari 30

Långpass med TSM

Hur avslutar man en tuff vecka, jo självklart genom att springa med en snabb grupp i medelhårt tempo! Det var precis det jag gjorde idag fast jag måste erkänna att det blev mer än lovligt tufft!!

Dog i alla de långa tunga uppförbackarna men tyckte nog att jag återhämtade mig skapligt och kunde rulla på nerför igen. Lyckades sega mig med tillbaka med gruppen till Stadion där jag avvek från stretchen för att öka på sträckan med ytterligare tre kilometer. Jag hade rätt ont i högerfoten vid det här laget, både hälsenan och artrosfoten krånglade. Det blir nog bra med en lugnare vecka nu.

20110129-IMG_0493
Det blev inga bilder idag så jag bjuder på ännu en
bild från Edsviken från gårdagens pass.

Det som är riktigt roligt är att även fast jag har hur tunga ben som helst och verkligen känner mig sliten så kan jag ändå ligga och tugga på i 6.30-6.40 tempo. För ett år sedan så gick jag ner i upp mot 7.00 tempo vid de tillfällena. Det tar jag som ett tecken på att jag har blivit starkare och uthålligare och även mentalt starkare.

Idag kom det fram en tjej till mig på TSM-träningen och sa att hon tyckte att min blogg var bra, jag blev så himla glad!! Det känns roligt att träffa på sina läsare, det vill säga er, ute i det verkliga livet!! Det blir så påtagligt att det finns människor därute som faktiskt tycker om det jag skriver! TACK!

Dagens pass:
Distans:
20km Tid: 02:17 Tempo: 6.51 min/km Puls: medel: 148 max: 170

7 kommentarer:

 1. hmm, kan du inte berätta mer om ditt upplägg? Jag kör ju mer på känsla och gissar att jag kör både hårdare och lättare än vad jag borde ibland...

  SvaraRadera
 2. Men klart det (vi) finns!
  Jag tycker att det är jätte roligt att läsa, i min värld har du kommit hur långt som helst även om jag förstår att du i din skall komma ännu längre.
  Vi ses på lördag ;-)

  F.ö. bra fråga Karin ställer, jag är också nyfiken på ditt upplägg.
  Själv är jag av sorten "Mycket vill ha mer och det redan igår" men lär mig att en begränsning måste finnas.

  Haaaa' deeee'!

  SvaraRadera
 3. Bra vecka!

  Fast att dö i backarna tycker jag är onödigt. Backarna är dina vänner som bygger din kropp till en fantastisk evighetsmaskin - glöm inte bort det :)

  SvaraRadera
 4. Ta hand om dina fötter och grymt bra jobbat. Skönt och läsa att träningen ger resultat på tiderna.

  Peace Love och Löparskor!

  SvaraRadera
 5. Karin -> Jag kan skriva om upplägget i ett inlägg framöver. Det är inte så märkvärdigt men kanske kan vara kul att ta del av. Alltid bra att få inspiration och ideer.

  Jessica -> Vad roligt! Jo, min plan är att alltid bli lite bättre. Jag gillar att utmana mig själv.
  Jag skriver!!
  Ha det bra!!

  Marie -> Jag vet, och jag försöker att berätta det för mina ben. Jag kommer att bli bättre även på backar, det är ett löfte!!


  Jesper -> Ja, det blir bättre hela tiden och det känns fantastiskt!! Idag har jag fötterna högt :)

  SvaraRadera
 6. Om jag inte sagt det innan så säger jag det n; JAG gillar att du både finns och skriver! :-) KRAM

  SvaraRadera
 7. Ingmarie -> Tack detsamma! Vad glad jag blir! Kram!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil