Sidor

måndag, januari 17

Lidingö ultra träning

Nu på söndag börjar träningen med Running Sweden inför Lidingö Ultra som går den 7 maj. Träningen inkluderar bland annat fem gemensamma långpass där jag kommer att vara med och leda passen tillsammans med Kajsa Berg. Det ska bli jätteroligt, nu på söndag så ska vi springa ett tre milspass som avslutas med kungligt fika på fiket/kråkslottet Lyran som ligger nere vid Bredäng.

Extern bild

Den 5 februari kommer vi att springa ute på Lidingö och avsluta med en fantastisk lunch (kostnad 100:-) ute på Rönnerberga och föreläsning av min klubbkompis MarathonMia. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till träningen inför Lidingö Ultra om man tycker att det låter roligt. I avgiften för anmälan till träningen så ingår förutom all rolig träning också startavgiften till själva loppet.

Läs här för mer information.

9 kommentarer:

 1. Jag funderar helt klart på att ta mig dit bara för lunchen för den går inte av för hackor :) allt annat får bara vara som en fet bonus :D

  Hoppas du börja må bättre nu!

  SvaraRadera
 2. Marie -> Ja men visst är det så. Maten är helt fantastisk!! Vi kanske ska ta ett långpass och käka där någon helg!! Deal??

  SvaraRadera
 3. Spännande! Jag har ju som sagt var lite annat för mig den5/2 och när LL ultra går så är jag lägerledare i Bad Gastein. Tänk att allt roligt ska krocka...

  SvaraRadera
 4. Ingmarie -> Det låter ju också jätteroligt, med läger i Bad Gastein!! Ibland önskar man att man kunde klona sig så man kunde vara med överallt!!

  SvaraRadera
 5. Hej Carina!
  Jätte kul att ha hittat din blogg, det finns en del att botanisera kring här :-)

  Jag och en kompis skall komma till den 5e feb. både till passet på fm och föreläsningen på em, ser fram emot det big time!
  En undran bara, vet du vilket tempo som kommer att hållas på 3-timmarsturen?

  Ha det gott och ses den 5e!

  SvaraRadera
 6. Hej Jessica! Kul att du hittat hit, välkommen!!

  Då det är ett långpass och det är deltagare på alla nivåer så kommer långpasset att anpassas efter deltagarna. Du kommer garanterat inte ha några problem att hänga med. Troligtvis kommer det bli minst ett par grupper varav den långsammare kommer att hålla upp mot 6.30 - 7.00 tempo.

  Föreläsningen kommer också att bli väldigt bra, det är en mycket inspirerande tjej som ska hålla den!

  Sen är lunchen enkom värt ett besök där, den är fantastisk!

  Välkomna dit!

  SvaraRadera
 7. Åh hur bra som helst (för en Ultrasugen-på-gång som jag) med olika tempon. Tack för svar Carina!
  Ser fram emot den lördagen så som sagt, vi ses då :-)

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Så du kommer att hålla passet? Vad kul!
  Jag är lite osäkert om jag kan hänga med om ni springer förfort? ;)
  Vad tycker du?

  Kram

  SvaraRadera
 9. Coyntha -> Nej, tyvärr är jag inte med själv den 5 februari men jag har pratat med de som kommer att vara där och leda träningen. De kommer att köra grupper med lugnt tempo också så du kan absolut komma dit och springa. Sen kommer man att kunna välja också om man vill springa 15km eller 30 km.
  Kram

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil