Sidor

torsdag, januari 6

Första tremilaren avklarad

Då har mina fyra rätt tuffa dagar börjat. Idag hade jag sällskap av bästa Sofie på löppasset vilket nog var en väldans tur, vet inte om jag kanske hade gett upp annars. Det var tungt som bara attan idag. Bitvis var det i och för sig väldigt fint men oftast var det någonstans mellan “bara” moddigt och någon decimeter av snö.

IMG_0357
Mitt i passet, ännu ingen snö

Det är lustigt, vi har inte sprungit ihop tidigare, har egentligen inte träffats mer än ett par gånger och då inte pratat så jättemycket. Idag var vi ute i nästan fyra timmar och sprang och jag tror vi pratade mer eller mindre i ett kör. Det är nästan så att man känner folk fast man inte känner dem. Genom bloggarna så skapar man sig en bild av människor och får nästan för sig att man har träffats tidigare. Bloggvärlden är märklig och fantastisk!!

Vädret i början av passet var perfekt, ett par minusgrader och en lätt vind som vi bitvis hade i ryggen, lite tur ska man ju ha. Efter dryga halva passet började det att snöa lite fint, det dinglade ner lite lätta fina snöflingor runt om oss. Men det dröjde inte så länge innan både vind och snöande tilltog och rätt var det var så befann vi oss i ett härligt snöoväder. Jag gillar det, jag gillar när det blåser lite och är lite småjäkligt, det får mig att känna mig än mer levande och närmare naturen.

Det var väldigt tungt för min del idag, vet inte var mina lätta fina ben var någonstans men inte var dom med på på rundan idag i alla fall, det är en sak som är säker. Antingen är det sexmilaren från i söndags som satt i benen, det supertunga underlaget eller helt enkelt en dålig dag. Hoppas på ett lite lättare pass imorgon.

IMG_0363
I slutet av passet, en hel del snö hade hunnit falla och här var det en ren prestation att bita ihop den sista halva kilometern. Det var den tyngsta!!!

Dagens tremilare gick i 7.37 tempo. Jag stängde aldrig av klockan vid stopp utan den tickade på. Pulsbandet var knas så jag har inga sådana siffror.
image

14 kommentarer:

 1. Härlig läsning! Tills vidare springer jag via er andra!

  SvaraRadera
 2. Man kan nog anta att de 60km i helgen sitter kvar i benen och jag skulle säga att det är lite riskabelt att ge dig på och springa 120km på 4 dagar när du så nära har 60km.
  Se nu till att du inte skadar dig!

  SvaraRadera
 3. Cecilia -> Snart nog är du också igång, det hoppas jag verkligen!!

  Ellinor -> Haha, fast just nu är jag en väldigt trött viking :)

  Dunceor -> Japp, det är risky business, fast jag tänker inte springa om det inte känns bra. Då lägger jag ner direkt. Inga skador tack!!

  Marie -> Tack, fast en trött en :)

  Andréa -> Ja, nog var det kämpigt allt!! ujuj!

  Liverun -> :) du e gullig du!

  SvaraRadera
 4. Jag läste precis årsgenomgången, ser ut som du haft ett fint år. Och så kommer man till senaste dagarna och långlubben, då är det bra jobbat.

  Å så blev jag så nyfiken på det här med Larsson/Noakes dagarna. Usch, måste jag åka till Stockholm trots allt... det är ju inte precis nåt man vill åka till, det bästa med Stockholm brukar vara att man kan åka därifrån. Säger jag som växte upp där :)

  God fortsättning önskas

  SvaraRadera
 5. Underbart! Det är bara att bita ihop och norra ögonen i backen.;) i morgon blir det lättare.:) kram

  SvaraRadera
 6. härligt jobbat
  vilka hjältar!

  SvaraRadera
 7. Vilken grej - tre mil om dagen med detta underlag. Känner mig som en riktig mes som funderar på att byta dagens backpass i snömodd mot inomhuslöpning på band. Här och nu bestämmer jag mig för att det får bli utomhus. Tack för inspirationen. Och Sofie är en pärla.

  SvaraRadera
 8. Badgear -> Ja, det har varit ett fantastiskt år!! Klart du ska till Stockholm!! Den här chansen kommer inte tillbaka, tror det blir väldigt bra debatter!

  God fortsättning!!

  Ingmarie -> Nu ska jag ut och borra ögonen i backen!! Kram!

  Jossan -> Tack tjejen!!

  Anneliten -> Vad roligt att kunna inspirera!! Hoppas du får en skön tur utomhus! Japp, SOfie är sannerligen en pärla!!

  SvaraRadera
 9. Men hjälp vad söta ni är :)

  Skulle aldrig ha kommit mig för att springa så långt pass på egen hand. Kom förresten på att det nog var mitt i tid längsta träningspass någonsin! Och bra jobbat idag också!

  SvaraRadera
 10. Sofie -> Vad roligt att det blev ett så bra pass för dig!! Bra pass för oss båda!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil