Sidor

onsdag, januari 5

Fyra dagar ledigt

Vilket betyder fyra långpass vilket är precis det jag ska syssla med i helgen. Tre mil om dagen är planen. Sen tänker jag självklart inte bruka våld på mig själv, känns det inte bra så avbryter jag. Känns det riktigt bra så förlänger jag kanske ytterligare, men inte förrän på söndag. Det kommer att bli fyra mycket lugna pass, klart inom comfortzonen, jag ska ut och njuta!! Förhoppningsvis så får jag se fyra olika sidor av Stockholm också. Troligtvis också lite terräng på lördag.

IMG_0251

Härlig helg att se fram mot eller hur!

8 kommentarer:

 1. Ja det låter ju helt underbart!! :D

  SvaraRadera
 2. En annan har att se fram emot jobb 7-20 alla dagar fram till söndag. Får se om det blir något sprunget öht.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. En sån helg låter inte helt fel nej :) Fast jag undrar om jag hade klarat tre mil fyra dagar i rad (när jag är i min nornmala form alltså)? Har iofs aldrig testat, men det känns som det skulle kunna vara riktigt slitigt.. :)

  Hoppas du får riktigt fina turer iaf!

  SvaraRadera
 4. Åh! Då tänkte vi nästan lika! Jag hade tänkt köra en dubbel (två långpass två dagar efter varandra), men nu när snön vräker ned känns det tröstlöst! Det kommer att vara snömodd överallt. tar död på glädjen.

  SvaraRadera
 5. Det är bra att du känner av och in så att kroppen får bestämma. Och hoppas att du är en bra moddlöpare om du ska in mot stan. Det var fruktansvärt tycker jag. Håll dig i förorten är mitt råd!

  SvaraRadera
 6. Akta dig för förorten här plogas det inte i första taget :) Snön vräker ned och det är byiga vindar - tycker att du är en hjälte som ger dig ut idag :)
  Kram :)

  SvaraRadera
 7. wow det låter inte alls illa!
  hoppas du får en härlig helg och massa sköna km!

  SvaraRadera
 8. Miranda -> Ja, visst gör det, vilken superhelg!!

  Dunceor -> Åh vad trist, men så är det väl inte varje helg för dig hoppas jag.

  Andréa -> Jag får väl se om jag klarar det. Att ha en målsättning och att sen genomföra den är lite olika saker. Men jag provar :)

  Karin -> Jo, lite (läs jäkligt mycket) jobbigt i modden är det allt. Jag bara hoppas att jag kommer ur det starkare än någonsin. Sen gillar jag lite jävelskap och elände... Så helt fel är det inte:)

  Ellinor -> Ja, jag tänker inte dra på mig några skador. Känns det inte bra bryter jag. Det är inte livsviktigt. Jag vill bara testa lite. Jag är inte någon bra moddlöpare, jag utmanar mitt pannben...

  Marie -> Det plogades rätt dåligt i stan också!! Kram, jag ser fram mot att läsa om ett härligt pass från förorten också. Inne eller ute, det kvittar!!

  Jossan -> Nä, tuffa tag, all in, sen får jag se om jag fixar det. Gillar utmaningen!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil