Sidor

tisdag, november 3

Jourhavande klätterkompis

är en av alla de aktiviteter som vi har inom vår friluftsalpina verksamhet i friluftsfrämjandets regi. Andra aktiviteter är öppna klättringar i stort sett varje helg under hela sommarhalvåret, klätterresor både inom och utom Sverige. Skidresor, isklätterevent och mycket mer.

Jag är engagerad som ledare inom denna verksamhet. Det är fantastisk kul och man träffar massor med trevliga människor som älskar att vara ute i naturen på ett eller annat sätt. Läs mer om vår verksamhet på vår hemsida, Bergsidan.

Inom denna verksamhet har vi också under vinterhalvåret en inomhusverksamhet som vi kallar Jourhavande Klätterkompis. Igår var det premiär för säsongen och jag tillsammans med två andra ledare var på Karbin för att hålla i det hela. För min del är det förutom att det är en ideell verksamhet även en egoistisk handling. För att hålla i den här delen av verksamheten “tvingar” mig till regelbundenhet i klättringen, vilket jag verkligen vill ha och så får jag ju tillfälla att socialisera lite.. bra bra:).

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil