Sidor

tisdag, november 3

Ordning på maten

Jag har ett stort problem. I och med att jag tränar så pass mycket och jag vet att det kommer att bli mycket mer framöver, så inser jag att jag måste göra något, och nu har jag gjort det.

Vad är då mitt problem! Jo det är att jag har så jäkla svårt att få till det här med matlagningen, jag har ingen fantasi varken när jag travar runt i affären eller när jag tittar i skafferiet hemma. När jag väl går i affären är det totalt stiltje i tankeverksamheten och jag plockar på mig matvaror utan någon tanke på vad jag ska göra med dem. Det enda som jag är riktigt bra på är frukost, där behöver jag inte göra någon ändring. När jag väl är hemma och kikar i recept så har jag aldrig de ingredienser som krävs och jag lägger ner.

matkasse Vad har jag då gjort, jo jag har skickat in en beställning på att få hem matvaror med recept var fjortonde dag. Jag har börjat prenumerera på Linas matkasse med början nu på måndag. Att jag valde just den berodde på att när jag kikade i exempelrecepten så såg jag att det var MASSOR med grönsaker och så är recepten hopsatta av en dietist. Dessutom så har jag hört en del gott om just det här företaget och en kollega till mig prenumererar också på den här matkassen. På måndag får jag hem min första matkasse, berättar mer då.

Tips, om man gillar det här med mat så har min Ultra syster Fredrika en helt fantastiskt bra blogg om raw-food. Hon kör tre fokus veckor med fokus på just raw-food. Kika in på den vetja!

2 kommentarer:

  1. Hoppas det går bättre då :-) Synd att du inte bor i skåne då hade du kunnat få raw food utkörd...

    SvaraRadera
  2. Ja, det hoppas jag också.

    Om jag flyttar till Skåne eller har vägarna förbi så vet jag var jag ska stanna till!!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil