Sidor

lördag, november 28

10 saker om mig

Jag känner mig hedrad och stolt för jag har fått en utmärkelse, "I think you are an awsome girl!", från en av mina stora inspirationskällor. Tack Fredrika!!

Utmaningen innebär att man ska skriva tio saker om sig själv och sedan ge utmärkelsen till tre tjejer som man själv tycker är awsome.

Jag utmanar min goa vän Marie som har funnits vid min sida i löparspåren sedan snart ett år tillbaka, bloggkompisen Cecilia som jag bara träffat en gång men som jag följer via bloggen och hoppas få träffa snart igen och charmiga söta klubbkompisen Helena. I think you are awsome girls!!!!

1. Hela min tonårsperiod, eller rättare sagt från det jag var tio år och tio år framåt så tävlade jag i gokart. I stort sett varje helg under sommarhalvåret så var det tävlingar runt om i Sverige och även utomlands.

2. Jag flyttade till Stockholm i mitten på nittiotalet för att börja plugga på KTH och har sedan blivit kvar här. Jag läste till civilingenjör inom datateknik.

3. Innan jag flyttade till Stockholm var jag “bondmora”, jag och min dåvarande pojkvän hade en gård med hästar, grisar, kossor och får.

4. Min andra stora passion, vilken tyvärr har fått stå åt sidan mer och mer för löpningens skull är klättring. Började klättra på allvar sommaren 2003. Har sedan dess varit på massor med klätterresor; stora delar av mina semestrar har tillägnats klättringen.

5. För tre år sedan var jag i Thailand och reste i två månader. Tio dagar av den tiden befann jag mig i ett buddistiskt kloster. Tio dagar utan böcker, utan papper och penna utan musik, utan att prata. Mediterade 11 timmar om dagen.

6. Mitt första maraton sprang jag nu i somras, Stockholm Marathon. Jag hade bestämt mig redan innan för att jag ville springa loppet och komma i mål med en känsla att jag ville göra det igen. Och precis så blev det. Sprang med kamera och fotade allt från mitt perspektiv för att kunna bevara minnet av mitt första stora lopp. Det var helt underbart!!!

7. Mitt första ultraäventyr var i somras när jag sprang med Fredrika  från Hornstull till Järna. Att jag fixade det triggade mig att utmana mig själv än mer. Nu vill jag bara springa längre och längre, ska bli oerhört spännande att se var MIN gräns är.

8. Jag är en riktig tekniknörd. Har självklart den senaste pulsklockan och tankar in passen direkt på datorn när jag kommer hem för att analysera kurvor. I love it!!!

9. Jag har aldrig varit speciellt bra på eller tyckt speciellt mycket om att laga mat. Detta resulterade i att jag i våras när jag ökade på min träningsmängd drog på mig anemi. Har nu käkat järntabletter hela hösten. Åtgärd: Har börjat prenumerera på Linas Matkasse för att få koll på maten och inser nu att jag visst kan laga mat och at det inte är så himla svårt eller tråkigt.

10. I april har en urspännande utmaning. Jag ska springa 50 mile, drygt åtta mil!!

4 kommentarer:

 1. Vilken kul läsning. Jag är också tekniknörd. Prylar är en last. Har ständigt säkerhetsbältet fastspänt när jag spanar efter prylar. Försöker hålla mig från impulsköpen - det jag köper ska jag ha nytta av och inte bara ha för att prylarna är kul att ha.

  SvaraRadera
 2. Tack för utmaningen:) jag ska svara men måste tänka ut 10 saker om mig själv som jag vågar berätta om.

  SvaraRadera
 3. Pyret -> Tack! Sant, prylar är kul! Jag är också inne på din linje, att köpa prylar bara för prylarnas skull är inte heller min grej. Det roliga är att ha något som verkligen tillför värde i ens vardag. Min Garmin exempelvis som verkligen tillför en dimension i träningen. I love it!!!

  Marie -> Varsågod!! Den är du värd tusen gånger om kompis!!!

  SvaraRadera
 4. Tack Carina! Nu är jag utmanad från två håll, det känns verkligen jättekul! Och jag tycker du är helt awesome du med!! Hoppas vi ses på träningen snart! kram

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil