Sidor

söndag, november 1

TSM-träning i 4.00 Gruppen!!!!!

Jag vet inte riktigt om jag tar mig vatten över huvudet, på alla plan. Jag kanske börjar bli lite kaxig, mopsig och övermodig, undrar när bakslaget kommer...

Idag var det dags för träning med TSM. Eftersom jag just nu rider på min framgångsvåg vad beträffar löpningen så ställde jag mig helt kaxigt bland 4.00-löparna. Försökte att göra mig lite liten och osynlig så att ingen skulle märka att jag hade smugit mig in. Visslade lite lätt och kikade upp mot himlen. Jag tror ingen märkte att jag var där. 20091101-P1020134

Att springa i 4.00 gruppen innebär ju löpning i 6.00-tempo, ett tempo som jag har drömt våta drömmar om. "Tänk när jag kan jogga i 6.00-tempo och tycka det är ok”, har varit en återkommande tanke. Idag kändes det bra i stort sett hela tiden, det var bara på slutet när det var en riktigt lång seg uppförsbacke som pulsen skenade iväg och orken tröt lite, men inte så mycket att jag var tvungen att släppa gruppen. Tänk att jag nästan är vid mina drömmars mål!!

För övrigt så drömmer jag om den ena förkortningen efter den andra och kaxar mig och mopsar mig. Jag tänker och drömmer och pratar om Skövde, MS, TEC, SA, L2B, LU och SU. Ja, har jag inte fått lite storhetsvansinne så säg?

5 kommentarer:

 1. Ok, översättning tack ;) Men det är klart du ska satsa, ett litet bakslag hör till och du kommer ur det ännu starkare (om det nu kommer nåt) Kör hårt!!!

  SvaraRadera
 2. nej inget storhetsvansinne, du är bara hemma helt enkelt! :) åååh vad kul!!

  SvaraRadera
 3. Vet du varför det heter bakslag? För att de ligger bakom dig. Go grrrl! :-)

  SvaraRadera
 4. Snart kommer jag att göra dig sällskap i 4 timmarsgruppen, jag ska bara värma upp några gånger, sen kan vi tjöta på varje söndag :o)
  Själv tjötade jag nog konstant i 47 minuter, men de säger ju att det ska vara snacktempo så då får jag väl leva upp till det :o) Som sagt var snart kommer jag och tjötar hål i huvudet på dig också, typ när Anna tröttnat på mig ;o)

  Ses på tisdag, eller? Långa intervaller, åhh vad kul, fast i eget tempo givet.

  hej och hå luden tå :o)

  SvaraRadera
 5. Helena -> Översättningen kommer till dig om du klickar på länkarna ;-). Jag har verkligen som mål att inte fega utan att verkligen köra på nu!!

  Sara -> Du kanske har rätt. I så fall har jag blivit hemmakär:-)

  Fredrika -> hehe vilken härlig förklaring, jag kommer aldrig att blicka bakåt!!

  Maria -> Du är välkommen i gruppen och tjöta hål på oss, we like :-)

  Kram på er alla!!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil