Sidor

onsdag, maj 6

Köpt en kompis

Besöket hos naprapaten gick riktigt bra. Han bände och knäckte lite lagom och så körde han akupunktur. Sex nålar satte han i nacken och runt höger skulerblad. Jag tycker det är lite läbbigt med nålarna, inte för att det gör superont, förutom då han skruvade på dem, då gjorde det rätt ont. Men det är lite jobbigt med sprutor o nålar. Skönt att det var i ryggen de satt, då slapp jag se när han stack in dem. Tänk att man ska vara så feg för lite nålar!! 

Han tyckte precis som jag att jag var mycket bättre, lite stel och fortfarande sämre rörelse på höger sida, men klart på god väg att bli bra. Det innebär att jag nu har bestämt att jag kommer att köra militärträninen på fredag, jippi!! Han tyckte visserligen att jag kanske inte skulle pressa fullt under första passet utan ta det lite lugnt för att se hur det går. 

Jag passade också på att investera när jag var där. Jag köpte en kompis, en rosa liten kudde fylld med körsbärskärnor. Det är samma typ av kudde som vetekuddarna, men med den skillnaden att körsbärskärnorna är lite större vilket gör att kudden känns lite luftigare. Den är också formad på ett bra sätt som gör att man kan ha den över axlarna även när man rör sig. Har den på mig just nu, jätteskönt. Man lägger den ett par tre minuter i micron och sen gör den underverk mot ömma axlar och stela nackar. Och för att det hela skulle funka så köpte jag även en micro...

3 kommentarer:

 1. Tänk att naprapaterna säljer micros...*S*...strålande!
  Men dom är bra dom där kuddarna. Jag är ju själv lycklig ägare till en. Använder den tyvärr alldeles för sällan.

  SvaraRadera
 2. jag trodde det var ett par byxor....vilka konstiga byxor jag måste ha eftersom jag trodde att detta var ett par...:)

  SvaraRadera
 3. Mia - jo du, sortimentet kan man inte klaga på ;-)

  Anonym - haha, ja de byxorna skulle jag vilja se :-)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil