Sidor

tisdag, maj 12

Vicken tisdag!!!

Idag har det hänt ett antal bra saker som har varit kul och peppande mot Stockholm Marathon.

Sak1: Jag tävlar för IF Linnéa
Kollade imorse om arrangörerna av Stockholm Marathon hade uppdaterat mina uppgifter och visst!! Nu kommer jag att springa för IF Linnéa på Marathon, fatta, jag ska springa för en riktig löparklubb, och inte vilken löparklubb som helst, utan den bästa. Det är riktigt coooolt.

Sak2: Nyinköpta joggingskor
Blev så upprymd så jag av bara farten tog mig ner till Runners Store strax innan lunch för att inhandla The Shoes, Asics GT 2140, de skor som ska få äran att ta mig runt Stockholm Marathon den 30 maj. Passade också på att köpa Marathon drycken Maxim med årets smak, grapefrukt, jammi jammi. Jag köpte också mina första energisippar (eller vad det kallas), dvs små porttionsförpackningar med koncentrerad energi. Då jag aldrig provat det tidigare så köpte jag två varianter, en som är som en ren gele som man måste dricka vatten till och en som är mer utspädd och som man kan ta som den är. Två energibars åkte också ner i korgen. Och ett par nya strumpor som också ska få följa med runt.

Sak3: Startbeviset har landat, startnummer K2720
Nästa pepp var när jag kom hem, då låg startbeviset i brevlådan, då pirrade det till lite, det börjar verkligen närma sig!! Efter mer än sex månaders träning mot detta stora så är det nu bara 18 dagar kvar! 

Sak4: Backträning med Linnéa
Backträningen idag körde jag med IF Linnéa. Jag kände mig idag inte helt ok, bubblig och knorrig i magen och lätt illamående så jag var inte supertaggad och kände mig inte oövervinnerlig idag men passet blev ändå genomfört med betyget godkänt. Backdelen var 7 minuter längre än förra veckan, backen var ett par procent brantare och 30 meter längre, och jag körde 12 vändor istället för 8. Jag har också lyssnat på både Marie och Staffan som gett mig goda råd i hur jag ska hantera backträningen. Med dessa goda råd i bakhuvudet så försökte jag ockå att hålla igång hela tiden, i början så joggade jag ner utan vila varken uppe eller nere. Under de sista vändorna blev dock tempot lite lägre och jag var tvungen att samla mig lite på backkrönet innan jag kunde fortsätta. Men i det stora hela ett mycket bra pass. Förhoppningsvis lika formgivande som förra veckans intervallpass.

Sak5: Alla goda råd
Tusen tack alla som skriver på min blogg och ger mig en massa goda råd. Då jag är en amatörernas amatör då det gäller det här med löpning så är jag oerhört tacksam för synpunkter. Ni sitter på mina axlar med era goda råd då jag springer. 

4 kommentarer:

 1. Blir inte det extra jobbigt? Att ha dom på axlarna just då?...;-)

  SvaraRadera
 2. Blir inte det extra jobbigt? Att ha dom på axlarna just då?...;-)

  SvaraRadera
 3. Tack själv!

  Coolt springa för klubb:)

  Jag ska göra som du - köpa lite godsaker till loppen - sportdryck åssåvidare.

  Ta inte för mycket av gelen på en gång utan mer "småsnutta" på den.

  SvaraRadera
 4. Mia - Sant, det kanske är därför det är så tungt ibland...

  Marie - Det tycker jag du ska göra, man måste ju prova vad som funkar. Jag tänkte testa nu på söndag och se hur det känns, tror inte det är några problem för magens del, men det kan vara intressant att se vad det ger för extra energi.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil