Sidor

onsdag, maj 13

Social samvaro ...

Sådär ja, då var klätterpasset på verket avklarat. Eller avklarat är nog lite fel uttryckt, för det låter som om det vore något som man bara vill ska vara över och så är det ju inte alls. Det är ju faktiskt jättekul, att utmana väggarna och träffa Ingela. 

Jag tog det lite lugnare med klättringen ikväll, utmanade bara lite lagom. Det var ju vid förra inomhusklättringen som jag skadade nacken och blev borta från all träning nästan en vecka och från NMT- träningen i drygt tre veckor. Det vill jag verkligen inte ska hända igen, inte så här nära inpå Stockholm Marathon. Men trots att jag tog det rätt lugnt så kände jag ändå en klar förbättring mot tidigare. Leder som jag inte alls kommit upp på förut gick nu som en dans. Det känns som om de flesta 5c-leder nu är överkomliga. Med andra ord så har jag blivit klart starkare, det känns riktigt bra.

Väl hemma så kom jag till dukat bort... Madde från Östersund är här och hälsar på och hade fixat jättegod mat. Jättekul att träffas, det blir ju inte så ofta nu när hon bor där uppe in norr. Nu sitter vi här vid köksbordet och knackar på varsin dator. Det är social samvaro det, hahaha.

5 kommentarer:

 1. Socialt och väldigt trevligt!!!! :)

  SvaraRadera
 2. Klättervägg?? Det är förbannat kul, fast jag vet inget ställe här i stockholm. Jag gillar utmaningar, nackdel - att vara så kort då greppen ofta sitter lite långt i från, så i mitt fall får det bli bära eller brista när jag tar sats med allt jag har :o). Min make är höjdrädd så jag har liksom ingen som kan säkra mig......får man hänka någon gång, eller är det i klubb och seriöst som fa....?

  SvaraRadera
 3. Bra att dun inte utmanar dig så du skadar jag dig helt rätt tänkt. Jag slutade med NMT 3 v innan LU dels för att inte skada mig och dels för att inte vara övertränad. Så hr i efterhand kanske kanske skulle jag har tränat lite längre men en förkylning satte stop för det.

  /S

  SvaraRadera
 4. Madeleine - Verkligen, jättetrevligt att ha surf o frukostsällskap :-)

  Maria - Det är inte klubb men seriöst som fan ;-). nej då, klättrar för att det är så himla kul. Speciellt nu till sommaren när man kan komma ut lite. Om du har koll på läget och kan säkra mm så kan vi nog få till det vid tillfälle. Att vara kort är inte alltid en nackdel, du har ju mindre att balansera, de riktigt duktiga klättrarna är inte så långa.

  Staffan - Jag tänkte köra NMT nu på fredag och kanske måndag och fredag nästa vecka. Det är väl lite annorlunda med tiderna nästa vecka då det är helg då.

  Det gick ju bra för dig på LU, såg att du hade en snitttid på 5.23 eller så, sjukt bra i min värld.

  Är det varvet för dig i helgen eller?

  SvaraRadera
 5. Nix, varvet är inget för lite väl kort....:=) nää det var skoj men eftersom SM2009 ligger så pass tätt och LU gick bara för en vecka sen så vilar jag. Dessutom ska jag på bil träff imorgon så det hade inte gått tyvärr.

  Sen att jag har fått ont i halsen idag känns inte alls bra men det går väl snart över.

  Själv har jag redan börjat fokusera på SM 2009 banan sitter på kylskåpet.

  /S

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil