Sidor

söndag, oktober 25

Las Vegas - low training week

Jahaja, då var jag hemma igen efter en vecka i värmen i Las Vegas. Det var minsann en stad som inte liknar någon annan. "Staden som aldrig sover" kallas den och det stämmer verkligen. Dygnet runt öppna Casinon var man än var någonstans och alltid med mycket folk.

Jag var i Las Vegas för jobbets räkning, på en Microsoft konferens. Microsoft har kommit med en ny version av den applikation SharePoint som jag är specialiserad på och vi var där för att hämta hem information kring den. Det var föreläsningar från 09.00 till 18.00 måndag till onsdag och fram till ett på torsdagen. På kvällarna var det en del event, shopping och bloggande kring det vi lärt oss under dagen. Så det gick i ett och därför blev det inte så mycket löpning som jag hade tänkt mig.

Löpning i Las Vegas visade sig inte vara helt enkelt. Vi bodde precis mitt i Las Vegas med nästan bara flerfiliga motorvägar och andra större vägar runt i kring. Det var trafikljus för att ta sig över dessa vägar där det bara var grönt ljus för gångare under korta sekvenser. Detta gjorde att löpning utomhus var i stort sett omöjligt i alla fall i direkt anslutning till hotellet. Alternativen var gymmet som låg längst ner i huset eller en 700 meters runda på betong som gick kring poolområdet. Första dagen jag sprang så valde gymmet för det var mitt på dagen och termometern visade närmare 30 grader. 20$ fattigare så fick jag komma in på gymmet och sprang där då närmare 14 km. Det fick bli veckans långpass.

De andra två passen gjorde jag tidig morgon på betongen runt poolområdet, två pass á ca 5 km blev det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil