Sidor

söndag, oktober 25

Shopping feber

Jag hade inte planerat att shoppa en massa i Las Vegas förutom en del joggingskor och joggingskor det blev det. Förutom att jag köpte ett par Converse så fick jag med mig sex par joggingskor.

Den här gången köpte jag skor som var minst en halv storlek större än de skor jag haft tidigare. De tidigare skorna jag haft har känts aningen trånga, tårna har hela tiden legat an mot främre delen av skorna. Detta har ju bland annat hittills resulterat i en förlorad stortånagel.

Vi började med att ta oss ut till en outlet i Las Vegas. Där fanns det både Nike Factory och Adidas Store plus lite fler mer generella sportskoaffärer. Jag hittade egentligen inte någonting där som jag hade tänkt köpa, det slutade med att jag köpte ett par Asic Gel 1140 en modell som jag vet att jag haft tidigare.

Målet var ju också att köpa lite lättare skor och också ett par trailskor. Trailskorna har jag ju bestämt vad jag vill ha men hittade inte dessa så några trailskor blev det tyvärr inte. Förutom ovanstående 1140 fick jag med mig följande:

Adidas Adizero Ace
Dessa köpte jag för att jag vill ha ett par riktigt lätta träningsskor, min storlek väger bara 210 gram och jag ser verkligen fram mot att få ut och testa dessa pjuck.
Nike Free 5.0
De här skorna har jag inte läst så mycket om, men när jag väl fick dem på mig i affären så var jag bara tvungen att ta med dem hem igen. De sitter som ett par strumpor på fötterna. Poängen med de här skorna är att de är väldigt nära barfota löpning. 5.0 står för "like running halfway barefoot". De är extremt rörliga och följer exakt fotens rörelser. Jag har promenerat med skorna och längtar efter att få ge mig ut även med dessa. De här ska främst användas i spår och på mjukare underlag.
Nike Lunaracer
Ännu ett par riktigt lätta skor, de här ännu lättare än adidasskorna, bara 174g. Med de här ska jag flyga. De här har jag läst en hel del om och jag tror att det är en riktigt härlig tävlingssko. Även den här ska väldigt snart få följa med ut på ett riktigt fartpass. Namnet talar ju lite för sig självt...
Asics 2140
Trotjänarna. De här skorna har jag slitit ut ett antal av redan och kommer att ta mig många mil. Jag passade på att köpa två par, i två olika storlekar. Det kändes bra i affären att ha två olika ett par lite tajtare för kortare distanser och ett par lite större för längre distanser. Tror dock att jag tog ett par lite FÖR stora så jag får nog fundera på att sälja dem. Jag tror att mina fötter var väldigt varma och svullna när jag provade så det blev lite fel.

2 kommentarer:

  1. Men Baby - vad hände med terrängpjucksen? Vi ska ju ut och tugga lera ju :-)

    SvaraRadera
  2. Jag fick faktiskt inte tag på några, men kommer att beställa inom kort. Ett par inov-8 x-talon ska jag bara ha!!! Jag vill ju också kunna flyga fram över stock och hala stenar!!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil