Sidor

tisdag, april 21

Besök hos naprapaten

Vaknade i morse och hade fortfarande rejält ont i nacke/skuldran tänkte att jag kanske är lite morgonstel. Det gick inte över så jag ringde till DKV-hälsa dit vi är anslutna för att boka en tid hos en naprapat och fick tid redan nu på kvällen idag. Har precis kommit hem efter mitt besök där hos David på Adolf Fredriks Fysio Center. Efter genomgången undersökning så kom han fram till att jag har en fått en sträckning i ett par nackkotor med lite uttöjda ligament och svullnad där. Han masserade och manipulerade kotorna och nu har jag SKITONT!!!! Jag tycker det gör väldigt mycket ondare nu efter besöket än innan, men hoppas på att det beror på att han precis har varit där och knäckt. 

Jag frågade honom också hur mycket och vad jag kan träna med skadan och enligt honom så kan jag avgöra det själv. Jag får helt enkelt känna efter och göra det som inte gör ont. Jag fick även lite instruktioner hur jag ska stretcha ut den delen och det ska göras flera gånger om dagen. Just nu känns det inte som om jag kommer att träna något alls på hela veckan men hoppas på att det lägger sig så att jag kanske kan springa lite på torsdag i alla fall. Jag ska tillbaka till honom nästa vecka så får vi se om det har blivit bättre.

Nu ska jag vila.

8 kommentarer:

 1. Hej Carina!

  Jag har en plats på BloggerBootCamp på lördag men är skadad och kan ej delta. Hörde mig för med arrangörernaoim de visste någon som var intresserad av min plats och fick tips att du kanske var det?
  Om du är intresserad kan du maila mig på:
  carroingeby@yahoo.se
  Mvh/Caroline

  SvaraRadera
 2. Aj, aj, aj stackars dig!!!

  Inge kul så här nära inpå examensdag - tror dock att det inte är några problem att genomföra maran om du prioriterar vila nu.

  Ring om du behöver gråta ut:)

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Hej Marie

  Jag det är riktigt trist det här. Har nog lite mer ont än jag egentligen vill erkänna.
  Kommer kanske att prova jogga lite imorgon om det känns bättre, just nu känns det inte ens möjligt.

  Vi hörs!!

  Jag ringer! Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Jag har alltid ont direkt efter naprapatbesök, det brukar ta ca 2-3 dagar så känns det toppen sen. se till att bli bra nu!

  SvaraRadera
 5. Mia - Då behåller jag hoppet om en start i maran. Jag avvaktar och målar inte väggen svart, ljus o fin ska den vara. :-) Vi ses snart!

  SvaraRadera
 6. Positiva tankar Carina. Ta det lugnt. Återbesök med mer massage? Det är flera veckor kvar. Vila på. Helena

  SvaraRadera
 7. Hoppas att du är bättre nu!

  Kommer du testa att vara med i morgon?

  Kram Marie

  SvaraRadera
 8. Hej på er, Jag kommer att springa imorgon!! Har ont men inte jätteont, är springsugen som bara den och behöver ett bra pass för självförtroendet.

  Ska bli trevligt att ses!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil