Sidor

onsdag, april 8

Tredje träningspasset på ett dygn

Det börjar likna rena träningslägret det här. Tuffa långa intervaller med Linnéa igår, tufft fystestpass med NMT imorse och så nu ikväll ett klätterpass med Ingela i Nacka. Kände mig lite ur form när jag skulle iväg, då var det skönt att mötas av det, som vanligt, sprudlande energiknippet Ingela. Då fick jag lite energi igen att faktiskt bita ihop och köra även lite överhängande femmor. Vi kämpade oss också över ett litet tak och kunde sen slå oss för bröstet och känna oss riktigt duktiga. Det går bra för oss nu (tycker vi), vi börjar bli starka, någon månad till inomhus och vi kommer att vara grymma på klipporna i sommar ;-).

2 kommentarer:

  1. Du är grym!! Fattar inte att du orkade ta dig till klättergymet efter militärträningen igår, men jag är väldigt glad att du gjorde det. Snart så slinker vi förbi små tak och överhäng som ingenting. Hittade ett par lika dana klätterskor som jag brukar klättra med på rea idag, så nu har jag lite sulor att slita på. Vi ses igen efter påsken och Chamonix. Kram I

    SvaraRadera
  2. Tack Ingela!! Du kommer att bli grym på väggen med nya pjucken. Ha det superhärligt i Chamonix, hoppas att ni får till många fina toppturer. Vi ses på väggen!! Kram på dig!!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil