Sidor

söndag, april 26

En bra dag

Jag visste att det skulle bli en bra dag idag. Det kändes i kroppen redan imorse när jag steg upp. Även idag så lös solen från en klarblå himmel och det var varmt och skönt redan från tidig morgon. Förutom att solen lös så var det idag dags för första passet med TSM på tre veckor och i kortbyxor o t-shirt. Härligt att vara tillbaka på Stadion med det stora glada TSM-gänget. Kul att träffa Marie också, vi pratade om att vi ska försöka köra långpasset tillsammans på torsdag, hoppas vi kan få ihop det.

Jag valde idag att springa med 4.30 gruppen vilka skulle springa 26 km, hur långt som helst!! Turen gick ut på Lidingö vilket jag tror var ett smart drag idag, då vädret var så bra. Man behövde inte ideligen väja för söndagsflanörer utan kunde springa på i vårt tempo. Stina var farthållare för vår grupp idag, hon är verkligen superduktig på det, håller ett mycket jämnt och fint tempo och har koll att alla hänger med. Passet kändes väldigt bra, jag hade inte några problem med att hänga med i tempot, både orken och styrkan i benen kändes bra. Just styrkan i benen har jag känt att jag haft lite problem med tidigare, men nu flög jag upp för backarna, inte utan ansträngning men absolut ingen nära döden upplevelse.

När vi närmade oss 20km började det dock göra väldigt ont i benen, det var ju ett tag sedan jag sprang riktigt långt så det är nog förklaringen, så jag valde att korta av sträckan, istället för 26 så blev det för min del 24 km. Men jag är ändå supernöjd.

Härliga söndag!!!!!

2 kommentarer:

  1. Gud va vi e snygga - med solkis i ögon å våra fina TSM t-shirts.

    Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Vi är i alla fall väldigt glada och nöjda med söndagens pass :-).

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil