Sidor

söndag, april 12

Långpass med personlig vägvisare

Idag är det ju söndag och det innebär långpass med TSM. Fast den här söndagen så blev det inte så, jag gav mig istället ut tillsammans med Mats för att springa i terrängen här hemma istället. Mats tyckte det skulle bli lite väl långt att springa drygt två mil så han tog cykeln istället och agerade vägvisare då han kan skogarna mycket bättre än vad jag kan. Det blev en fantastiskt skön tur på nya fina skogsvägar. Vi började med att ta oss mot Hammarbybacken och koloniområdena där, därefter började det. En massa nya vägar har byggts runt om i skogen här bakom så vi for iväg på en av dem och därefter fortsatte vi ner förbi golfbanan och vidare söderut.

Ner mot Bagarmossen och Brotorp där vi vände norrut igen, med sikte mot Hällasgården. Från Hällasgården snirklade vi oss sedan hemmåt och totalt fick vi ihop 20 km. Enligt schemat för marathonträningen skulle jag ha sprungit 22 km i medelhårt tempo, dvs runt 6.30, istället blev det nu en kortare och långsammare runda men betydligt mer kuperad så jag är ändå nöjd med passet.  Snitttempot landade på 6.50. Tusen tack Mats för trevligt sällskap och perfekt guidning i Nacka-skogarna. Väl hemma gick jag till och med och la mig för en powernap, det hör verkligen inte till vanligheterna, jag blev faktiskt riktigt sliten av rundan.

Klicka på bilderna nedan om du vill se banprofilen och rutten i ett större fönster.
 

2 kommentarer:

  1. Det blev inte så snabbt som 6.30 men nog så kuperat i Årsta och Västerbron. Det var första gången över för mig, och det kändes helt ok. Sen la vi till en km också så det blev totalt 23 km. Men Nacka var nog ännu mysigare och mindre folk. Helena

    SvaraRadera
  2. Men då jobbade ni bra!! 23 km i lite högre tempo, och en jättetrevlig runda. Norr och söder mälarstrand och Årstaviken som bonus. Härligt!!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil