Sidor

lördag, januari 2

Träningslördag

Den här lördagen har verkligen gått i träningens tecken, jag har kört tre pass under dagen. Väldigt olika karaktär på passen så då funkar det bra tycker jag. Yoga, lågpulsträning i form av skidåkning och så det riktigt jobbiga men roliga Insanity-passet.

Började med att köra ett yoga-pass redan före frukost. Jag var oerhört stel och hade väldigt svårt att komma in i positionerna. Det släppte en aning under passet men riktigt mjuk blev jag aldrig. Jag körde inte hela serien idag utan förkortade ner passet till att bara inkludera solhälsningarna och de stående och sittande positionerna.

bild (1)Efter frukost sen packade jag in skidorna (som jag vallade med än mer fästvalla) i bilen och for iväg till Ågesta. Idag var planen att köra två timmar det var det som stod på schemat. Men redan efter dryga kilometern så höll jag på att avlida på grund av frostskador på händerna, det var så oerhört kallt. Mina något tjockare löpvantar räckte inte på långa vägar. Jag gjorde det ända rätta avbröt passet for iväg till Farsta Centrum, tog en lättare lunch, inhandlade ett par riktigt varma skidvantar och for sen tillbaka till Ågesta. Fick tyvärr inte ihop riktigt två timmar då mörkret hann upp mig. men väl 1.45 timmar. Fick duga. 

Väl hemma så svidade jag om till inomhus träningskläder och knäppte på datorn. Och där var han som på beställning, allas vår Shaun T redo att få mig att svettas rejält i 40 minuter. Vad mer kan man begära av en lördag.

Nu känner jag att jag har gjort rätt för mig och får krypa upp i soffhörnet och äta så många clementiner som jag bara orkar.

3 kommentarer:

 1. vilken härlig dag! njut av clementinerna!! :)

  SvaraRadera
 2. Uj vilken träningsdag! Toppen

  SvaraRadera
 3. Tack Sara! De är supergoda!

  Ellinor -> Ja, det var en härlig dag, hoppas på många fler såna under 2010

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil