Sidor

söndag, januari 17

Vecka 2

Veckan började inte så bra. Jag har haft ont i mitt högra knä och innan jag visste vad som var problemet så ville jag inte utmana så början på veckan blev helt utan träning för att sedan ta fart från onsdagen efter besöket hos sjukgymnasten. På torsdagen var jag hos Skogen för ett nytt laktattest och nu har jag även fått programmet fram till Portugal vecka 9. Det blir rätt tuff träning framöver, precis som jag vill ha det. Men nu veckan som gått.

Dag Beskrivning Distans(km) Tid (min) Tempo
(min/km)
Puls
Måndag          
Tisdag          
Onsdag Löpband
Rehab
4 30
10
7,30 -
Torsdag Laktattest 4,8 31 6,28 -
Fredag          
Lördag Längdskidor
Rehab
11,76 121
10
10,17 144(174)
Söndag TSM-träning 15,76 110 7,00 160(196)
Totalt   26,32 312    

6 kommentarer:

 1. Jag säger bara en sak: Jag vill oxå åka till Portugal!

  SvaraRadera
 2. Men Pyret!! Vad hindrar dig. Jag åker dit v9. Det ska bli superhärligt att springa på barmark i lätta kläder en vecka!

  SvaraRadera
 3. åh sak du åka med till Portugal
  nu blir jag avundsjuk. Hoppas ni får det kanonbra!

  SvaraRadera
 4. Ja, Jossan, jag åker till Portugal vecka 9, för att försöka få till några riktigt långa pass där. Hoppas också på bra väder.

  SvaraRadera
 5. Ja, vad hindrar mig? Det måste vara velfian i mig, hur jag ska fördela mina semesterveckor på bästa möjliga sätt. Har funderat på Portugal, men mer tänkt att jag kanske skulle köra en höstträning - fast det är ju egentligen vårveckorna jag skulle behöva.
  Blev jag klokare av att försöka svara? Nä, tror inte det! ;-)

  SvaraRadera
 6. Jag förstår, semesterveckorna ska räcka till mycket. Och man vill ju lägga dem så man får så mycket ut av dem som möjligt. Själv tycker jag bara det ska bli så skönt att få en vecka i lite barmark och skön temperatur nu innan tävlingssäsongen börjar.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil