Sidor

torsdag, mars 18

Intervaller i bassäng

Idag var det dags för första vattenlöpningspasset på länge och idag gällde det inte bara att ligga och nöta längder fram och tillbaka utan idag var det dags för, skulle det visa sig, riktigt tuff intervallträning.

På schemat stod det tre set med 10*(15s snabb+15s lugnt). Mellan varje set skulle jag köra fem minuter återhämtningslöpning. Redan när jag kört fem repetitioner på första setet så insåg jag att det skulle bli sjukt jobbigt, jag ökade på vilan till 45s efter dessa fem innan jag gjorde de sista fem i setet för att kunna hålla ett bra tempo. Efter första setet så var jag tveksam till om jag skulle orka alla intervaller men efter återhämtningslöpningen så hade jag återhämtat mig så pass att jag kunde köra på för fullt igen.

Det som var jobbigast märkte jag är att våtvästen som man har på sig liksom glider upp och trycker ihop bröstkorgen så det blir galet svårt med andningen. Ska jag fortsätta med de här tuffa intervallpassen så måste jag nog fundera på om jag ska försöka få tag på en annan typ av väst. Tror inte att jag får ut riktigt full effekt då andningen hämmas på det här sättet.

Någon som har något tips var man kan få tag i en wet west som inte kostar typ 2000?

3 kommentarer:

  1. Jag har! Kommer att lägga upp bild på bloggen om någon dag. 500kr. Kolla vad du tycker så tar jag hem till dig. Har du baddräkt eller bikini på dig?

    SvaraRadera
  2. Ingmarie -> Vad bra!! 500 kronor låter ju som ett kap!! Jag håller koll på din blogg med andra ord. Jag har bikini just nu men funderar seriöst på att skaffa mig en baddräkt. Skönare när man tränar.

    SvaraRadera
  3. Jag har med märkt att baddräkt gör att västen inte åker upp lika lätt. Ska lägga upp bild i morgon tror jag. :-)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil