Sidor

måndag, mars 29

Tuffa 45 minuter i bassäng

I mitt träningsprogram så ingår det ju vattenlöpning minst en gång i veckan. Det är inte alltid jättekul att ligga och skvalpa runt själv på Eriksdalsbadet så när jag såg det här, poolrunning, som Rubin håller i och som Catti kör så blev jag supersugen på att testa. Fick en hel del info av henne och efter lite mailkonversation så bokade jag in mig på ett pass som var nu ikväll. 20.15 skulle jag vara ombytt och klar och i bassäng.

Jag kom dit lite tidigare, eller lite föresten, jag var nog först… den tidigare gruppen hade inte ens startat. Jag böt om och gick in och satte mig i bastun ett tag och passade sen på att smita in och kika lite på passet som var innan. Jösses vilket drag det var i bassängen. Ruben tjoade och peppade och skrek ut instruktioner till dem. Det såg sååå tufft och roligt ut och jag kände mig superpeppad på att få köra igång.

När det väl var vår tur så satte vi på oss bältena, lite smidigare bälten faktiskt än de som finns på Eriksdalsbadet. Bak på bältet hade de satt fast en repstump som man sedan satte fast i en krok när man kom ner i bassängen. Detta för att vi skulle kunna kuta på utan att komma framåt för att slippa vara i vägen för varandra. Smart!

Sen började det, lite lugnt till att börja med men det lugnet varade inte så länge. Efter uppvärmningen var det full fart, den ena tuffa övningen efter den andra i form av intervaller. Det var sjukt högt tempo och hela kroppen fick verkligen arbeta. Det var inte bara sjukt högt tempo och sjukt jobbigt, det var sjukt roligt också! Vattenlöpningen togs till en helt ny nivå och jag kommer definitivt att köra igen!

4 kommentarer:

 1. Jag vill också köra!! Mer info om var och hur tack, fanns inget alls på hemsidan mer än "kommer snart"... :-)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! vattenlöpning ÄR kul! OCH jobbigt. ;-)

  SvaraRadera
 3. Har aldrig lyckats få vattenlöpningen så där jobbig på egen hand, säkert bra att få instruktioner. Kommer du att fortsätta hos Rubin?

  SvaraRadera
 4. Fredrika -> Ska berätta allt i Budapest:)

  Ingmarie -> Japp, speciellt den här varianten, att köra i grupp under ledning. Sjukt bra!!!

  Cecilia -> Ja, jag kommer fortsätta hos Rubin. Den är träningen var så otroligt bra, måndagar är där med spikade framöver...

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil