Sidor

torsdag, februari 4

Facebook makes me run

Kom hem riktigt sent från jobbet idag efter en rätt stressig eftermiddag och kväll. Var inte hemma innanför dörren förrän tjugo över åtta. Planen var att springa snabbdistans idag, men då när jag klev in genom dörren hemma var all lust till löpning som bortblåst.

Skickade ett rop på hjälp genom ett sms till Marie (tack Marie för pepp fast jag såg det först när jag kom hem), gick sen, min vana trogen, in på facebook en sväng. Såg där ett inlägg av Katrin, en kompis från IF Linnéa, där stod “ger sig ut i snömodden och …”. Det var skrivet femton minuter tidigare. Det inlägget fick igång mig, jag tänkte att “jag är verkligen inte ensam om att komma ut sent och SÅ sent är det inte”, svidade om och gav mig iväg.

Väl ute så kändes det så himla bra, jag skuttade fram på lätta ben genom modd och oplogade vägar, och sprang ikväll mitt snabbaste pass på länge och jag var glad hela tiden!

6.5 kilometer i 6.11 tempo i snömodden!!

Säger bara Tack Katrin!!

8 kommentarer:

 1. Jag var och yogade så därför dröjde mitt peppsvar.

  Visst var det härligt ute - bra pass du fick till.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Super, superbra! Tänk vilken känsla att komma hem efter det passet och veta att man snudd på missade det! Då känns det nästan dubbelt så bra!

  SvaraRadera
 3. Skön känsla att ha avverkat den snabbaste passet på länge, Grattis.

  /Gax-Staffan

  SvaraRadera
 4. Skön känsla att ha avverkat den snabbaste passet på länge, Grattis.

  /Gax-Staffan

  SvaraRadera
 5. Marie -> Det var verkligen härligt ute, jätteglad att jag gav mig iväg!! Kram!!

  Miranda -> Tack, det är sant! Dubbelt upp!

  Staffan -> Tack, ja det är skönt när man känner att det går åt rätt håll.

  SvaraRadera
 6. Hej Carina!! Åhh, vad glad jag blev när jag såg vad du hade skrivit!!! Tänk att jag som varit skadad så länge kunde inspirera till träning!! Du är otroligt duktig som ger dig ut fast det är segt och vilka mängdveckor du forcerar igenom! Grymt!! Vi ses i morgon och erövrar Kungsholmen!!!

  SvaraRadera
 7. fast nu blev det ju min sambo Peters inloggning:-) Kram Katrin

  SvaraRadera
 8. Hej Katrin!! Ja, du inspirerade verkligen!! Jag var nästan helt inne på att ställa in tills jag såg ditt meddelande. Kändes lite som om jag fick sällskap då:)

  Ses imorgon!! Kram!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil