Sidor

söndag, februari 7

Långpass med TSM

I morse var jag inte helt pigg när klockan ringde. Det var konferens på jobbet igår, vilket innebar sen middag med efterföljande mingel, vilket gjorde att sänggången blev lite senare än normalt.

Så imorse snoozade jag flera gånger innan jag väl orkade mig upp. Jag är väldigt beroende av att få sova mina minst sju timmar, helst åtta för att fungera bra. Men när jag väl kom upp och fick i mig lite frukost så var jag väldigt sugen på att ge mig ut på ett långpass.

20100207-DSCN0249Vätskepaus vid Djurgårdsbrunns bron.

Den här söndagen stod det medelhård distanslöpning på schemat och 17 km skulle avverkas i den grupp, 4.15, som jag valde att springa i. Tempot skulle vara runt 6.30-6.40 beroende på underlaget. Det var superskönt att kuta idag, tempot som var i det tänkta bara några kilometer mitt i, resten var mycket långsammare och det kändes att det var långsamt. Jag hade massor med spring i benen och tröck på ordentligt så fort vi kom fram till den minsta backe för att få ut energin. Jag kände mig urstark idag och det var en riktigt skön känsla. Sista biten in mot stadion så kunde jag och en till tjej inte riktigt hålla oss, vi drog i väg i ett högt tempo och det var så jäkla skönt att få sträcka ut lite. Sen tog jag en liten extrarunda inne på stadion för att varva ner och för att få ihop 18 km.

Sträcka: 18.2km
Tid: 2:07 timmar
Tempo: 6.58 min/km
Puls: 147 (173)

6 kommentarer:

 1. Bra jobbat :)

  Härlig bild, vet de andra om att de blir publicerade på nätet? ;D

  SvaraRadera
 2. Tack! Nja, inte helt säker där...

  SvaraRadera
 3. Carina, bra puls nivå trots jobbigt underlag

  /Gax-Staffan

  SvaraRadera
 4. Staffan -> Ja, det kändes riktigt bra, jag var stark igår!

  SvaraRadera
 5. Hej Carina,

  Det var du och jag som racade den sista sträckan in till stadion:-) Kul att hitta dig här på nätet.

  Har nu gjort ett sådant där laktattest hos Christer, super kul!
  Hoppas vi springer ihop snart igen:-)

  SvaraRadera
 6. Hej Yvonne!! Vad kul, välkommen hit, alltid kul med nya läsare.

  Vad spännande med laktattest, det får du lov att berätta mer om när vi ses nästa gång! Det är långt till maran så vi ses garanterat igen!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil