Sidor

tisdag, februari 16

Taggad till tusen för tusingar!

Tisdag idag, vilket innebär tusingar för min del, i alla fall till och med nästa vecka. Idag har jag sett fram mot dessa tusingar. Visualiserade och dagdrömde, såg mig själv springandes nere vid kajen med lätta steg och högt tempo. Såg fram mot att köra tuffa intervaller och sedan ta mig hem för att bänka mig framför TV:n och skidskytte.

Joggade sakta, för att få upp värmen i kroppen, ner mot Skanstull. Efter ett kort tekniskt stopp vid Eriksdalsbadet (vilket har räddat många löpturer:-), så fortsatte jag ner mot kajen där jag kör mina intervaller. Körde ett par rusher innan jag körde igång med intervallerna.

Underlaget var lite blandat, bitvis var det nästan barmark, bitvis modd och bitvis relativt hårt packad snö. Jag körde igång med intervallerna och de första två kändes riktigt bra, jag försökte att ha ett bra löpsteg och brydde mig egentligen inte om tempot, det fick liksom bli det det blir. Tredje intervallen var sjukt tung, jag orkade inte hålla i hela utan saktade av mitt i en liten stund för att sedan bita ihop och trycka på igen. De sista tre gick på ren vilja, bara att bita i, helt enkelt bara att utföra, slå bort tankar på att det är jobbigt och istället tänka på hur nöjd jag blir med mig själv om jag biter i och vad mycket det ger! Jag tyckte inte att jag hade superbra tempo men blev positivt överraskad då jag kom hem och laddade in träningen, kan inte låta bli att ge även er en jämförelse mellan mina tisdagspass. Nästa vecka vill jag orka hålla i alla intervaller.

Vecka 1:a 2:a 3:e 4:e 5:e 6:e Anmärkning
3 5.37 5.31 5.46 5.52     Moddigt och tungt
4 5.11 5.17 5.25 5.31 5.32 5.27 Bra underlag
5 5.22 5.56 5.48 5.52 6.07 5.58 Bra underlag
6 5.15 5.09         Sliten, bara två intervaller
7 5.08 5.07 5.28 5.15 5.25 5.24 Varierande underlag.

Dagens pass

Sträcka: 11.03km
Tid: 01:13
Tempo: 6.36 min/km
Puls: 157 (203??)

7 kommentarer:

 1. det är jättekul att följa din träning/läsa din tabell!

  SvaraRadera
 2. Härligt! Det går ju tydligt framåt :)

  SvaraRadera
 3. Sara -> Ja, det ser kanske inte så mycket ut för världen men 15s förbättring i tempo är en del i min värld :)

  Cecilia -> Tack, det känns bra, ser fram mot nästa veckas intervaller, vilka är den sista omgången i "serien", då jäklar... :-)

  Miranda -> Ja, jag tycker också att det gör det. Konstig, när jag springer så känns det alltid lika tungt, men tempot förbättras ju så.. ja. progress!!!

  SvaraRadera
 4. jag vill maila dig. Var hittar jag kontakt?? :-)

  SvaraRadera
 5. Längst ner på den här sidan finns e-post.

  Fast här kommer den också :-)

  carinaboren@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Riktigt snygga tusingar
  och vad kul att se att du blir snabbare och snabbare!

  Härligt!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Profillänk på Facebook

Carina Boréns Facebook-profil